A pus bicarbonat de sodiu sub ochi. Efectul… UIMITOR! S-a vazut in 3 minute!

Bicarbonatul de sodiu nu mai are de mult doar rolul de a ajuta cresterea aluatului. Acesta e un produs excelent pentru curatenie, are rol antiacid, albseste dintii. Mai mult, curata pesticidele de pe fructe si petele din frigider. Iar beneficiile nu se opresc aici. Afla de ce sa pui bicarbonat de sodiu sub ochi. Efectul… UIMITOR!

Femeile utilizeaza frecvent bicarbonatul pentru rolul cosmetic. E un bun exfoliant care te poate scapa de excesul de sebum, cosuri si puncte negre. De asemenea, e utilizat in masti pentru par. Multe femei il folosesc si pentru zona de sub ochi. Acolo pielea este mai subtire si mai sensibila, de aceea ne poate pune probleme. Cearcanele si pungile de sub ochi sunt destul de greu de remediat.

Citeste si: Foloseste BICARBONATUL de sodiu in acest fel si vei INTINERI 10 ANI in doar cateva minute. UITE CUM SE PROCEDEAZA

Uite cum se aplica masca cu bicarbonat de sodiu sub ochi

loading...

100 ml cu ceai de musetele caldut
1 lingura de bicarbonat de sodiu
2 discuri demachiante

Amesteca bine bicarbonatul de sodiu cu apa. Aplica masca pe zona de sub ochi. Pune dischetele amuzante peste bicarbonat si lasa sa actiuneze 10-15 minute. Dupa ce te vei spala pe fata vei vedea imediat cum zona este mai luminoasa. Foloseste si o crema hidratanta pentru ochi si vei avea o piele sanatoasa si frumoasa.

Poti folosi masca la fiecare doua zile si, in timp, vei scapa de inesteticele probleme ale tenului.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *