5 lucruri pe care barbatii le adora la femei

Femeia este un dar extraordinar in viata unui barbat, nu-i asa? Ea il ingrijeste, il iubeste si poate il supara… dar doar uneori! Exista insa, 5 tipuri de comportament feminin care sunt adorate de barbati.

Daca esti femeie si esti curioasa ce iubeste barbatul tau la tine, atunci trebuie sa citesti acest articol in continuare.

Iata care sunt cele 5 lucruri pe care barbatii le adora la femei:

1. Cand isi odihneste capul in pieptul lui

Barbatii adora acel moment in care femeile stau in bratele lor, odihnindu-si capul pe pieptul lor. Le place la nebunie sa le ofere un sentiment de siguranta.

2. Cand il tine de mana atunci cand conduce

Cand el tine mana pe schimbatorul de viteze si ea isi pune mana usor pe a lui… Barbatul iubeste aceste gesturi marunte de trandete.

Citeste si: 10 semne ca partenerul nu te mai iubeste

loading...

3. Cand il asculta

Un barbat va cauta mereu ca femeia lui sa fie un bun ascultator. Acest mic detaliu il face sa se simta pretuit si iubit.

4. Ii trimite un mesaj chiar si cand e in oras cu prietenele

Poate nu te-ai fi gandit, dar barbatilor le place genul acesta de atentie. Partenerul tau va fi incredibil de fericit cand ii arati ca esti cu gandul la el, desi esti ocupata cu altceva.

5. Ii ofera dovezi de iubire in public

Barbatilor nu le plac gesturile marete de afectiune in public, dar nu vor spune niciodata „nu” la o strangere discreta de mana. Arata-le tuturor ca esti mandra ca esti femeia lui si el se va topi!

Dragi femei, iata ca drumul catre inima unui barbat nu e deloc anevoioasa. E nevoie de doar cateva lucruri pe care barbatii le adora la femei pentru a-i atinge sufletul!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *