Foloseste acest truc pentru a-ti face incaltamintea stralucitoare

Foloseste acest truc pentru a-ti face incaltamintea stralucitoare

Tuturor ne place sa avem incaltamintea curata nu-i asa? Dar, stim si ca este foarte greu de mentrinut stralucitoare. Aici vei afla un truc simplu, care te va ajuta sa cureti incaltamintea murdara, si sa o faci stralucitoare, ca noua.

Trebuie sa stii ca aceasta metoda facuta in casa este foarte simpla si usor de facut. Ai nevoie de cateva ingredient simple pe care, probabil, le ai deja in bucatarie. Praful de copt si otet. Aceste doua ingredient sunt extreme de puternice cand vine vorba despe curatatul materialelor, inclusiv acelea din care se face incaltamintea.

Ingrediente necesare:

– Jumatate de pahar de otet
– Un sfert de pahar de praf de copt
– O periuta

Mod de folosire:

Amesteca praful de copt si otetul pana se transforma intr-o spuma. Foloseste periuta pentru a freca incaltamintea cu aceast amestec. Lasa spuma timp de 30 de minute si apoi spala cu apa rece.

CITESTE SI: Albeste hainele cu ajutorul permanganatului de potasiu

loading...

Nu uita de sireturi. Acestea sunt foarte importante, deoarece, daca sunt murdare, pot face incaltamintea curate sa arate urat. Spala sireturile din cand in cand in masina de spalat. Deci, daca ai incaltaminte murdara si vrei sa o faci sa straluceasca, foloseste acest truc simplu. Vei fi uimita de rezultate.

Alte modalitati de a curate incaltamintea:

– Pasta de dinti
Pentru incaltamintea acoperita cu panza, aplica pasta de dinti pee a si freaca usor pentru a indeparta petele. Dup ace termini, elimina pasta de dinti cu ajutorul unei carpe si a feonului.

– Acetona
Aplica putina acetone pe o carpa curate, iar apoi freaca petele de pe pantofi. Aceasta metoda poate fi folosita pentru mai multe tipuri de materiale, de la piele, pana la panza tenesilor.

– Radiera
Indeparteaza petele de pe pantofii din vinil cu ajutorul gumei de sters.

– Vaselina
Aplica putina vaselina pe o carpa curate si curate zona murdara. Pentru a elimina vaselina foloseste o alta carpa curata. Aceasta metoda iti va transforma pantofi, devenind aproape noi.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *