Are 35 de ani, dar arata ca un copil de 9 luni. Ce s-a intamplat

Are 35 de ani, dar arata ca un copil de 9 luni. Ce s-a intamplat

Aceasta femeie s-a nascut in 1981, pe 7 mai. Anul acesta a implinit 35 de ani si, totusi, arata ca un copil in varsta de 9 luni. Numele ei este Maria Audete do Nascimento si este din Brazilia.

Maria sufera de o forma rara si extrem de severa de hipotiroidism, inca de la nastere. Acest lucru inseamna ca secretia de hormoni tiroidieni este extrem de mica.

Atunci cand ea avea 9 luni, sistemul autoimun s-a oprit, pur si simplu, din functionare. Din acel moment, ea nu a mai crescut, nici fizic, nici din punct de vedere cognitiv.

Acest caz se aseamana cu sindromul Benjamin Button din numele cu acelasi film. Acolo personajul principal s-a nascut batran si a inceput sa intinereasca pana a murit drept bebelus. In viata reala, Maria Audete do Nascimento are 35 de ani si de la varsta de 9 luni nu a imbatranit cu nici macar o zi.

Are 35 de ani, dar arata ca un copil de 9 luni. Ce s-a intamplat

Cea mai frustranta parte a acestei situatii, pentru familia Mariei, este faptul ca ea nu ar fi ajuns sa arate ca si cum ar avea 9 luni de zile, daca ar fi primit medicatia potrivita la nastere.

loading...

Femeia cu trup de copil locuieste intr-o casa din chirpici in Cera, Brazilia, impreuna cu tatal si cu mama vitrega. Mama naturala i-a murit in urma cu 13 ani.

In ciuda conditiei medicale tragice, Maria e inconjurata de iubire. Dora, mama vitrega, este de parere ca a fost pusa pe pamant pentru a-i fi inger pazitor. Ea crede ca Maria e trimisa de Dumnezeu, ca un dar pentru aceasta lume.

Universitatea din Cera, Brazilia a fost de acord sa o ajute pe Maria sa mearga si sa invete sa manance.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *