Bautura care iti curata toxinele din colon. Dureaza 5 minute sa o faci si sa o bei!

Sistemul nostru digestiv poate ajunge intr-un punct in care este suprasolicitat, din cauza faptului ca proceseaza o cantitate uriasa de alimente. Din pacate, s-a constatat ca multe dintre bolile umane sunt cauzate de probleme ale colonului. Pentru a proteja organismul de aceste afectiuni, e bine sa curatati ocazional intestinele de reziduuri, toxine si eventuale bacterii sau paraziti.

Principalele probleme de sanatate cauzate de probleme ale colonului sunt constipatia, diabetul, boli de ficat si rinici, probleme cu metabolismul, grasime excesiva, dar si cancer. De cele mai multe ori, simptomele unor probleme ale sistemului digestiv sunt:

– dureri de stomac

– gaze

– balonare

– diaree

– indigestie

– constipatie

– dureri musculare

loading...

– infectii vaginale si probleme la vezica urinare

– stari de anxietate

– oboseala

Citeste si: Semne CLARE care arata ca ai colonul PLIN DE TOXINE

S-a constatat ca este nevoie de aproximativ 70 de ore pentru a procesa complet alimentele din corp. De aceea, e bine ca, macar din cand in cand, sa „rasplatim” colonul pentru efort, oferindu-i o cura de detoxifiere. De ce ai nevoie pentru curatarea colonului:

– 5 picaturi de ulei esential de menta

– sucul de la o lamaie mare

-200 ml apa

Amesteca ingredintele si consuma aceasta bautura proaspat preparata in fiecare zi. Cu siguranta te vei simti mai bine, mai usor si mai sanatos!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *