10 semne ca partenerul nu te mai iubeste

10 semne ca partenerul nu te mai iubeste

Fiecare mic detaliu conteaza intr-o relatie. Un gest marunt iti poate indica daca partenerul tau te mai iubeste sau nu, daca te inseala sau daca, pur si simplu, este plictisit de stadiul in care se afla relatia voastra.

In orice caz, e important sa dai importanta acestor detalii, pentru ca, de indata ce le descoperi, poti sa si remediezi situatia.

Iata 10 semne ca partenerul nu te mai iubeste. Nu le ignora!

1. Nu iti mai demonstreaza – daca nu incearca sa te impresioneze in niciun fel si nici nu vrea sa iti mai arate ca te iubeste, prin mici declaratii si gesturi, poate ar fi bine sa renunti la relatia voastra.

2. Pare cu mintea in alta parte – cel mai probabil, nu e doar impresia ta, ci chiar este cu gandurile departe. Poate la altcineva sau poate doar la munca ori la alte preocupari, cert este ca tu nu ii mai atragi atentia ca altadata.

3. Nu mai aveti subiecte comune in conversatii. Daca nu te asculta cand povestesti sau nu mai are rabdare sa poarte o conversatie cu tine, despartirea este aproape.

Citeste si: Pozitii sexuale pentru a ramane insarcinata

loading...

4. Da vina mereu pe tine pentru problemele casei. Daca intotdeauna tu esti motivul nelinistii si nefericirii voastre, atunci este posibil ca tu si cu partenerul tau sa nu mai formati un cuplu cu adevarat, ci doar simpli colegi de apartament care va luptati pe suprematie.

5. Nu va mai sprijiniti reciproc. Daca ai ajuns in punctul in care nu mai simti ca iubitul/iubita sau sotul/sotia nu mai reprezinta „plasa ta de siguranta” atunci cand iti este greu si nu te incurajeaza sa treci prin clipele grele, poate ar trebui sa pleci din aceasta relatie pentru ca meriti mai mult, cu siguranta.

10 semne ca nu te mai iubeste

6. Se vede ca nu ii mai place sa stea acasa. Daca ti se pare ca „fuge de casa” si, implicit, de tine, incearca sa il intrebi care e problema. De ce s-a schimbat si, mai important, cum puteti sa aduce lucrurile in stadiul initial, cand va bucurati sa petreceti timp impreuna.

7. Nu mai aveti planuri in comun. Daca partenerul tau are anumite idealuri care nu te implica si pe tine, este foarte posibil ca relatia voastra sa fie pe ultima suta de metri si ca se va incheia in curand.

8. Nu te respecta. Nu mai face niciun gest marunt, nu se comporta la fel ca „pe vremuri” si nu simti ca iti mai acorda atentia cuvenita. In plus, daca iti vorbeste urat, clar trebuie sa va despartiti.

9. Nu te simti implicat/a. Daca partenerul tau nu iti da niciun fel de explicatie si daca se poarta de parca nu ai mai fi parte din viata lui, e semn ca nu mai contezi pentru el. De ce sa mai fiti impreuna?

10. Te face sa te indoiesti de tine? Te gandesti ca tu esti vinovat pentru nefericirea voastra si te judeci pentru aceste lucruri. Nimeni nu ar trebui sa te faca sa te simti asa, deci relatia voastra nu prea are un viitor.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *