Pozitii sexuale pentru a ramane insarcinata

Pozitii sexuale pentru a ramane insarcinata

Nu exista o reteta speciala pe care va trebui sa o respecti si vei ramane insarcinata cu siguranta. Insa, exista situatii in care anumite pozitii sexuale te pot ajuta sa ramai mai repede insarcinata, mai ales in cazul in care te confrunti cu probleme legate de infertilitate.

Specialistii sunt de parere ca nicio pozitie sexuala nu garanteaza secretul reusitei. Dar, cu ajutorul anumitor pozitii, sperma poate fi pastrata in mediul vaginal pentru o perioada mai mare.

Pozitii benefice fecundarii:

1. Pozitia misionarului
Desi comuna, pozitia misionarului asigura un plus in conceptie prin faptul ca sperma este depozitata cat mai aproape de cervix. De asemenea, pozitioneaza o perna mare sub solduri. Potrivit specialistilor, trebuie sa faci sex in zilele cand esti la ovulatie si sa nu te ridici din pat imediat dupa ce actul s-a consumat.

2. Doggie style
Este o alta pozitie in care poti incerca sa ramai insarcinata. Pe langa faptul ca placerea este maxima datorita penetrarii adanci, aceasta modalitate este perfecta pentru femeile cu uterul sau colul uterin inclinat. Astfel, lichidul seminal al partenerului ajunge mai aproape de cervix si fertilizeaza ovulul mai usor.

loading...

3. Pozitia lingurii
Este atunci cand tu stai pe o parte, in timp ce el te cuprinde cu bratele. Chiar daca penetrarea nu este atat de adanca ca in cazul celorlalte pozitii, lingura ofera avantajul sexului relaxant, in care nici tu si nici el nu veti depune un efort fizic prea mare. Acest lucru sporeste considerabil sansele de a ramane insarcinata.

4. La marginea patului
Aceasta este o alta pozitie de care trebuie sa tii cont atunci cand doresti sa concepi. Pentru a o putea pune in practica trebuie sa stai intinsa pe spate, cu picioarele pe umerii partenerului, in timp ce el sta in genunchi sau in picioare si te penetreaza.

5. Orice pozitie in care ai orgasm
Orgasmul faciliteaza instalarea sarcinii, acesta fiind un element mai important decat pozitia sexuala in sine. Asta se intampla multumita contractiilor uterine care apar in timpul orgasmului si care functioneaza ca un aspirator pentru lichidul seminal.

Alte pontru pentru a creste sansele de a ramane gravida:

– Fa sex de cel putin 3 ori pe saptamana.
– Fa sex inainte de ovulatie.
– Inainte sa ramai insarcinata, fa o vizita la medicul specialist.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *