Trucuri pentru o viata sexuala imbunatatita

Trucuri pentru o viata sexuala imbunatatita

Deoarece sexualitatea este o combinatie atat de complexa de reactii fizice si psihologice, nu exista un tipar pentru a-ti condimenta viata sexuala, insa exista moduri de a maximiza sanatatea sexuala si a transforma rutina in placere.

Metode de a-ti revitaliza viata sexuala

1. Traieste sanatos

Incearca sa ai un regim alimentar echilibrat si variat. Deoarece sexualitatea este o componenta a starii bune de sanatate, un corp sanatos iti poate aduce o viata sexuala mai buna. Fa exercitii fizice, deoarece miscarea fizica regulata ajuta la un flux sangvin mai mare, inclusiv in zona genitala, astfel, apetitul sexual poate creste.

2. Alege momentul potrivit

Confor unui studiu, femeile au orgasme mai bune si mai frecvente in zilele 6 – 10 ale ciclului menstrual, ceea ce poate duce la o experienta sexuala mai buna pentru ambii parteneri. Momentul exact al zilei nu are importanta.

3. Inchide televizorul

loading...

Faptul ca te uiti la televizor poate sta in calea vietii sexuale in mai multe moduri, lipsa atentiei este doar unul dintre motive. Participa activ la distractia din timpul serii, sarind peste o noapte la televizor pentru a va face timp de intimitatea fizica.

4. Vorbeste in dormitor

Persoanele care vorbesc si spun ce vor in timpul actului sexual sunt mai fericite si mai satisfacute. Cele care nu isi spun dorintele raman cu frustrari.

5. Fa sex dimineata

Sexul de dimineata nu este bun doar pentru sanatate, ci si pentru starea de spirit. Barbatii vor rezista mai mult deoarece nivelul de testosteron creste pe timpul noptii.

6. Ai grija cat alcool bei

Un pahar te poate destinde pe tine si pe partenerul tau, si va poate aduce in dispozitia perfecta pentru iubire, dar prea mult alcool in sange poate afecta performantele si reactiile sexuale. Alcoolul inhiba sistemul nervos central, ceea ce poate afecta coordonarea si poate duce la dificultati in mentinerea erectiei.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *