Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Despre Noi

Salut, sunt Ramona si sunt fericita ca ai ajuns pe pagina mea. Sunt o persoana pasionata de tot ce inseamna sanatate, frumusete si moda, iar pe acest blog, voi impartasi cu tine informatii utile despre aceste subiecte si nu numai.

Am crescut intr-o familie in care sanatatea a fost mereu prioritatea numarul unu si acest lucru m-a inspirat sa imi dedic si eu viata acestei pasiuni. Astfel, am absolvit o facultate de profil si am inceput sa imi construiesc cariera in domeniu. De-a lungul timpului, am invatat multe lucruri despre cum sa mentinem sanatatea, cum sa avem grija de noi si cum sa ne punem in valoare, iar acum vreau sa impartasesc aceste cunostinte cu tine.

Pe langa pasiunea pentru sanatate, sunt si o iubitoare de moda si cosmetice. Imi place sa ma joc cu diferite stiluri si sa descopar mereu lucruri noi in acest domeniu. Sunt convinsa ca moda si frumusetea sunt o forma de arta si fiecare femeie ar trebui sa se bucure de ele in fiecare zi.

Pe acest blog, vei gasi articole si sfaturi utile despre cum sa iti mentii sanatatea, cum sa ai o piele frumoasa, unghii puternice si par stralucitor, dar si despre cum sa te imbraci in functie de anotimp si de ocazie. Voi incerca sa fiu cat mai inspiratoare si sa te ajut sa te simti bine in pielea ta.

Sper sa te simti ca acasa pe blogul meu si sa gasesti aici toate informatiile si sfaturile de care ai nevoie. Iti multumesc ca mi-ai acordat timpul tau si ca ai decis sa ma cunosti mai bine. Daca ai orice intrebari sau sugestii, nu ezita sa ma contactezi.