Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Aparat de sudura electric

Sudura poate fi facuta in mai multe moduri, un aparat de sudura electric foloseste un arc electric. Un arc electric este fluxul curentului electric prezent intre doi electrozi, aceste se formeaza atunci cand energia electrica sare de de la un electrod la altul.

Conectarea facuta dupa acesta satl creeaza un “pod” sau un arc de electroni, vizibil cu ochiul liber. Arcul electric folosit de aparat de sudura electric contine caldura si luminozitate extrem de mare.

Temperatura si luminozitatea de arcului folosit de aparat de sudura electric depinde in principal de doi factori: tipul de gaz si presiune.

Cand curentul electric calatoreste in decalajul dintre electrozi

Atunci cand curentul electric calatoreste in decalajul dintre electrozi, el incalzeste aerul din jurul lui. Prin schimbarea compozitiei chimice a aerului, caldura si luminozitatea pot fi modificate si reglate dupa placut celui care foloseste acel aparat de sudura electric.

Cand arcul este incapsulat intr-un recipient, facut din sticla sau plastic, in functie de utilizarea acestuia in timpul folosirii unui aparat de sudura electric, presiunea aerului din jurul varfului pot fi controlate pentru scopuri specifice la folosirea unui aparat de sudura electric.

Aerul poate fi indepartat pentru a crea un vid, sau un gaz poate fi adaugat pentru a crea un curent de inalta presiune. Ambele sunt folosite in diferite tipuri de iluminare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *