Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Aparat de sudura prin polifuziune

Un aparat de sudura prin polifuziune foloseste procedeul de imbinare prin polifuziune, prin imbinarea cu ajutorul unui fiting special. Transmisia termica de la suprafata interioara a fitingului acestui aparat de sudura prin polifuziune si la suprafata exterioara a conductei este asigurata printr-un element metalic.

Gama de diametre cu care functioneaza aparat de sudura prin polifuziune este de la 20 mm la 110 mm grosime.

Cat de des este utilizat aparatul de sudura prni polifuziune?

Acest proces in care se foloseste aparat de sudura prin polifuziune nu este foarte des utilizat deoarece el nu este automatizat si este greu de controlat iar cei ce lucreaza cu acest proces trebuiesc instruiti special.

Firmele ce folosesc acest aparat de sudura prin polifuziune pentru sudura tevilor de palstic si de polietilena de inalta densitatetrebuie sa aibe inspectia tehnica periodica la zi pentru aparat de sudura prin polifuziune si pentru aparatul de electrofuziune. Compania trebuie sa angajeze sau sa pregateasca specialisti cu atestat de calificare pentru lucrari de sudura cu aparat de sudura prin polifuziune.

Despre aparat de sudura prin polifuziune se spune ca elementele tevilor sudate au o legatura indestructibila, combinata cu mufe de filet din metal asigurandu-se ca legaturile facute cu aparat de sudura prin polifuziune sunt sigure si de durata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *