Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Aspirator cu sac Rowenta X-Trem Power RO5485 – eficient în curăţarea covoarelor şi a suprafeţelor dure

Rowenta X-Trem Power RO5485Care sunt atu-urile unui bun aspirator? Consum redus de energie, putere de aspirare ridicată, astfel încât el să-şi rezolve treaba foarte repede, un sac uşor de golit şi un filtru care să capteze emisiile de praf, fiind ideal pentru cei care suferă de alergii. Studiile au arătat faptul că, din păcate, cei care suferă de alergii la praf sunt din ce în ce mai mulţi, iar totul se petrece şi din cauza faptului că atmosfera a devenit tot mai poluată în ultima vreme, iar praful se aşterne pretutindeni. Toate aceste trăsături enunţate anterior sunt unele definitorii pentru modelul de aspirator cu sac Rowenta X-Trem Power RO5485, iar, pentru a înţelege mai bine cum stau lucrurile, le vom prezenta pe rând, mai detaliat.

Aspiratorul cu sac Rowenta X-Trem Power RO5485 – design

Despre aspiratorul cu sac Rowenta X-Trem Power RO5485 se poate spune că este unul elegant şi cochet. Culoarea neagră este cea care susţine aspectul elegant, conferindu-i în acelaşi timp un design modern. Aspiratorul este însoţit de două accesorii importante: pe de-o parte, peria pentru parchet care are rolul de a curăţa acestă suprafaţă fără a lăsa urme sau zgârieturi, iar, pe de altă parte, peria pentru tapiserie. Un alt avantaj al aparatului electrocasnic este tubul metalic care are rolul de a ajuta persoanele care suferă de dureri de spate să-şi păstreze o formă corectă, astfel încât ele să nu-şi agraveze aceste afecţiuni. Însă, un dezavantaj al aspiratorului cu sac Rowenta X-Trem Power RO5485 este faptul că el are o suprafaţă de aspirare destul de mică: doar 8,6 m. Cablul de alimentare al dispozitivului este de doar 6,2 m, spre deosebire de altele de acelaşi fel care au un cablu şi de două ori mai mare.

Funcţiile aspiratorului cu sac Rowenta X-Trem Power RO5485

Chiar dacă suprafaţa de aspirare nu este cea mai generoasă, aspiratorul vine cu avantajul faptului că face parte din clasa A atunci când vine vorba de eficienţa energetică, dar şi atunci când este vorba de curăţarea suprafeţelor dure. Făcând parte din clasa de eficienţă A, înseamnă că modelul Rowenta X-Trem Power RO5485 generează un consum destul de scăzut, cu toate că are o putere foarte mare de 750 de W. Însă, acest aspirator face parte din clasa C atunci când vine vorba de eficienţa privind emisiile de praf, ceea ce înseamnă că el nu este capabil să capteze chiar toate emisiile rezultate în timpul procesului de curăţare al unei încăperi. Chiar şi aşa, aspiratorul rămâne un model indicat chiar şi celor care suferă de alergii deoarece el este dotat cu filtru HEPA 12. Demn de menţionat este faptul că, spre deosebire de alte aparate de acest gen, acest model face parte din clasa B, atunci când vine vorba de curăţarea covoarelor.

Pro

  • – filtru HEPA 12, ideal pentru cei care suferă de alergii la praf
  • – clasa de eficienţă energetică A, atunci când vine vorba de consumul energetic
  • – clasa B, privind curăţarea covoarelor

Contra

  • – suprafaţă de aspirare redusă: 8,6 m
  • – cablu de alimentare scurt: 6,2 m

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *