Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Cum alegi un buldozer second hand pentru a te asigura ca functioneaza in parametrii optimi?

Buldozerele second hand sunt masini mari, care sunt menite sa mute din drum munti de pamant, insa pot fi folosite de asemenea si pentru tractare . Komatsu este o companie care produce o mare varietate de buldozere cu capacitati si dimensiuni diferite in functie de tipul de munca pe care o aveti de facut.

Putere

Ca si alte motoare si vehicule, cantitatea de energie pe care un buldozer o produce este masurata in de cai putere. Potrivit Komatsu, produsul cu cea mai mica cantitate de cai putere al unui model de buldozere propriu este de 40 CP.

Desigur aceasta valoare este inregistrata pentru cele mai mici modele de buldozere second hand pe care Komatsu le produce. Super Buldozerul asa cum este numit unul din buldozerul companiei, pentru ca lama este mai mare de 6 metri in inaltime si mult mai mult decat atat in lungime, are o putere de 1150 CP – mult mai mult decat veti avea vreodata nevoie pentru unele operatiuni.

Greutate

Asemenea puteri oferite de aceste buldozere second hand, greutatea de operare se va schimba in functie de model. Motivul aceastui fapt este deoarece cu cat buldozerul genereaza mai multi cai putere cu atat masina este mai mare fizic, cantarind mai mult.

Potrivit catalogului (care ofera masuratori numai in sistem metric) greutatea cea mai mica a unui buldozer second hand Komatsu este de 3710 kg, reprezentata de modelul D21A-8E0. Cel mai mare vehicul al companiei este, desigur, Super Buldozerul, cantarind nu mai putin de 156,600 kg.

Caracteristici

Toate buldozere au o lama in fata, o cabina si o forma de baza de miscare. Cel mai adesea este folosita forma de miscare pe care o au si tancurile si anume cu senile. Exista caracteristici suplimentare, in functie de mediul si ceea ce trebuie sa faca buldozerul second hand.

De exemplu, buldozere Komatsu care sunt destinate a fi utilizate in teren stancos vor avea o pereche de brate pe spate, care au menirea sa zdrobeasca pietre in bucati mai mici. Alte buldozere au un cadru mai usor care este special proiectat pentru a se deplasa pe un teren mlastinos, astfel incat buldozerele sa poata fi folosite si intr-o mlastina. Buldozerul second hand ofera multe posibilitati, in functie de locul de munca si nevoile clientului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *