Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Buldozerele de Jucarie – Cum sunt concepute? Un cadou bun pentru copilul tau?

Un buldozer de jucarie presupune un tractor cu o lama de buldozer care trece dincolo de fata acestuia cu ajutorul bratelor extensibile de la lama pe fiecare parte a tractorului si avand in spate un pivot terminal pe tractor pe o axa comuna transversala.

Acesta este mecanismul de control pentru coborarea si ridicarea lamei. Axa pivotului care cuprinde un maner avand in partea sa inferioara lama si extinderea acestea.

Aceasta este realizata dintr-un plastic elastic si este montata pe partea din fata a tractorului. Mijloace de captura sunt prevazute cu un maner pentru blocare in diferite pozitii de reglare pe verticala cu lama la cote diferite.

Aceste jucarii se refera in general la vehicule de jucarie in miniatura si in special la buldozere jucarie sau cele cu o lama de terasament care este montata pe partea transversala a tractorului fata de directia de deplasare si in care lama este reglabila pe verticala intre diferite pozitii de elevatie. Aceste jucarii sunt mult mai benefice deoarece nu au efectele negative ale statului prea mult cu ochi in ecran, cum au jocurile video precum Saints Row.

Producatorii de buldozere de jucarie

Producatorii de buldozere de jucarie in miniatura incearca in mod constant sa simuleze atat aspectul cat si functionarea vehiculului Pana acum, buldozerede jucarie au cuprins, in general, un tractor cu o lama de buldozer in fata, care era mobil vertical de un fel de mecanism cu parghie.

Acest lucru nu este la fel realist precum omologul sau complet in cazul in care astfel de lame de buldozer sunt acum in general miscate pe verticala prin intermediul unor cilindri hidraulici.

Obiectul prezentei inventii este de a oferi un buldozer jucarie in miniatura in care lama se ajusteaza la pozitii diferite printr-un dispozitiv de control manual, care simuleaza un cilindru hidraulic.

Cu acest lucru si alte obiecte in minte inventia cuprinde, in general un buldozer jucarie in care lama de buldozer are un maner care este montat pentru miscarea glisanta pe verticala simuland cilindrii hidraulici pentru a da aspectul unui buldozer adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *