Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Cele mai recomandate costume pentru barbati

Moda masculina pune accent la fiecare noua colectie pe costume barbati, deoarece aceste piese vestimentare reprezinta un element care nu se demodeaza niciodata si pentru care o sa existe in permanenta cerere.

Un barbat nu poate fi elegant fara costume barbati, deoarece acestea ii asigura o tinuta corespunzatoare pentru anumite momente elegante si evenimente speciale. De asemenea, si mediul business cere un astfel de cod vestimentar.

Costumele pentru barbati clasice au o croiala dreapta

Acele costume barbati clasice au o croiala dreapta, urmaresc cu atentie linia corpului, fara ca haina sa fie prea stramta sau prea larga. Modelele de costume elegante sunt prevazute cu papion sau cu batista in buzunarul de la piept.

Coloristica nu este una diversificata, ci se rezuma la negru, gri, albastru inchis, maro si uneori visiniu inchis. Nu se incearca o experimentare a culorilor, deoarece este posibil sa se piarda eleganta care se cere la o astfel de haina.

Aceste costume barbati trebuie sa fie combinate si cu accesorii pe masura: cravat, pantofi eleganti, camasi albe sau in culori foarte pale, serviete si nu in ultimul rand o coafura sau o tunsoare ingrijita. Tinerii pot purta si costume barbati moderne, ceva mai atipice.

De exemplu, pot purta pantaloni skinny, sacouri mai cambrate si nuante neasteptate, cum ar fi in cazul unui sacou asimetric, cu o parte albastra si una rosie.

De asemenea, unii pot purta costume barbati cu ochelari de soare, cu ghete sau cu tricou in loc de camasa. Insa in aceste cazuri se pune accent pe latura moderna si extravaganta a unui costum elegant.

El nu va putea fi purtat in mediul office, deoarece nu inspira eleganta si seriozitatea de care este nevoie. De aceea, astfel de costume barbatesti pot fi purtate in contexte mai informale, acolo unde nu se cere un anumit cod vestimentar.

Diversele tipuri de costume barbati se aleg in functie de potrivirea sacoului la umeri. Atunci cand umerii sunt mai mari decat ar trebui sau, dimpotriva, sunt mai mici, iar sacoul strange, inseamna ca marimea nu este cea buna.

Incearca sa iti gasesti marimea potrivita, in asa fel incat acele costume barbati sa iti vina bine, sa fie placute estetic si totodata sa te simti comod in ele atunci cand le porti in diverse contexte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *