cele mai indraznete costume de Halloween

Care sunt cele mai indraznete costume de Halloween?

Halloween-ul reprezinta o sarbatoare de origine americana care se sarbatoreste in fiecare an in data de 31 octombrie. Aceasta sarbatoare include si imbracarea de costume Halloween de catre copii care merg la casele vecinilor pentru a primi bomboane.

De asemenea, aceste costume Halloween sunt purtate la petrecerile de profil organizate cu ocazia acestei sarbatori, care include de cele mai multe ori dans, muzica, vizionarea de filme de groaza si realizarea de concursuri pentru alegerea celor mai interesante costume.

Desi la noi in tara, sarbatoarea nu este considerata nationala, totusi este sarbatorita de unele persoane, care isi achizitioneaza costume Halloween pentru a putea serba evenimentul.

Cum cumperi costume pentru serbare

Unii isi cumpara aceste costume pentru serbare, in timp ce multi altii si le confectioneaza singuri. Nu exista o regula anume in ceea ce priveste tinutele de Halloween, decat ca trebuie sa fie ori infricosatoare, ori atipice, inspirate de eroi de benzi desenate sau de povesti.

Atat oamenii obisnuiti, cat si vedetele obisnuiesc sa poarte costume Halloween cu ocazia acestei sarbatori. In timp ce oamenii obisnuiti se rezuma de cele mai multe ori la improvizatii in ceea ce priveste aceste costume Halloween, vedetele fac o adevarata parada cu aceste costume Halloween la petrecerile dedicate sarbatorii.

Cuplurile celebre de la Hollywood se imbraca in personaje care au legatura in lumea fantastica, cum ar fi Scufita rosie si lupul.

Sarbatoarea Halloween-ului nu are o origine clara. Unii folcloristi spun ca evenimentul isi are radacinile intr-o sarbatoare a Romei, numita Pomona, care are legatura cu o zeita a fructelor si semintelor.

Altii cred insa ca primele costume Halloween au fost purtate la sarbatoarea mortilor apartinand celtilor. Se mai crede de asemenea ca sarbatoarea a aparut la festivalul celtic Samhain, care inseamna “sfarsitul verii”.

Daca obisnuiesti sa sarbatoresti Halloween-ul si vrei sa porti costume Halloween, atunci ai doua variante la dispozitie: fie cauti costume Halloween pe internet, pe site-urile special dedicate acestui gen de produse, fie incerci sa iti confectionezi costume carnaval singur, acasa, dupa propriile idei. Daca alegi cea de-a doua varianta, ai avantajul ca nu vei plati mai nimic pentru confectionarea costumului si in plus il poti crea exact asa cum iti doresti.

Related Posts

cele mai indraznete costume de Halloween

Care sunt cele mai indraznete costume de Halloween?

Halloween-ul reprezinta o sarbatoare de origine americana care se sarbatoreste in fiecare an in data de 31 octombrie. Aceasta sarbatoare
Ce costume sunt purtate de miri

Ce costume sunt purtate de miri? Cum alegi costumul potrivit pentru mire?

In trecut, cele mai multe costume mire erau de culoare alba, la fel ca si rochia miresei, cei doi miri
Costumele populare

Costumele populare – Inca mai sunt purtate?

Discutam intr-un articol anterior cat de importante sunt costumele si care sunt cele mai indragite/populare. Ei bine,  in romania, costumele
Care sunt cele mai purtate costume

Care sunt cele mai purtate costume?

In garderoba fiecaruia dintre noi exista numeroase tipuri de costume, destinate diverselor ocazii. Fie este vorba despre costume baie, fie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.