Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

De ce sa purtam camasi rosii

Este cunoscut faptul ca “haina il face pe om” , deoarece persoanele care se imbraca bine, lasa o impresie foarte buna, atat din punct de vedere al statutului social cat si al educatiei.

camasi-rosiiInaintea alegerii purtarii unei camasi rosii, trebuie avut in vedere evenimentul la care urmeaza sa partcipati, dar si ceea ce doriti sa transmiteti prin tinuta dumneavoastra. Este foarte important sa stiti cand sa imbracati unul dintre modelele de camasi rosii, deoarece evenimentele la care pot fi purtate acestea, pot fi atat formale cat si casual. In functie de ocazie si de felul in care este asortata, purtarea unei camasi rosii poate transmite mesaje diferite. Facand o alegere corecta, din punct de vedere al asortarii tinutei, in mod sigur va veti remarca prin stilul dumneavoastra si veti face o impresie foarte placuta.

A purta camasi rosii, indiferent ca sunteti invitat la o nunta sau mergeti la serviciu ori la plimbare prin parc, veti avea un mare avantaj, deoarece aceasta culoare este una care transmite foarte multa seriozitate.

Camasa rosie, alegerea perfecta

De asemenea, purtarea unei camasi rosii este o alegere perfecta atunci cand mergeti intr-un club, deoarece aceasta reprezinta tinuta ideala prin care petele de transpiratie, aparute in urma activitatii intense de pe ringul de dans, nu sunt vizibile, si ca atare distractia va fi continua ci nu intrerupta de pauze pe canapea.

Dupa cum spuneam la inceputul articolului, alegerea culorii potrivite, este cel mai bun mesaj non verbal, prin care puteti transmite foarte multe celor din jur. Iata cam care este, in linii mari, mesajul transmis de purtarea unei camasi rosii.

Deoarece rosul este o culoare expresiva, care denota foarte multa energie, cu siguranta in momentul in care veti alege sa purtati un anumit model de camasi rosii, veti lasa impresia unei persoane cu foarte multa pofta de viata.

Alegand un model simplu, uni, aveti posibilitatea sa scoateti camasa in evidenta cu ajutorul accesoriilor (butoni, cravata sau papion), in caz contrar lasand impresia unui om rigid, care nu se evidentiaza cu nimic.

Din punct de vedere al tinutei casual, purtarea unei camasi rosii va atrage in permanenta atentia celor din jur, cea ce va face ca o persoana care a ales sa poarte un astfel de articol vestimentar sa fie mereu in centrul atentiei. In plus, se spune ca oamenii care adora sa poarte camasi rosii sunt persoane care stiu ce vor si care obtin intotdeauna ceea ce isi doresc. In plus, rosul este o culoare care simbolizeaza, in egala masura, atat veselie, pofta de viata, siguranta si senzualitate, cat si aroganta si caracter dominant.

In cazul in care decideti sa purtati camasi rosii la evenimente formale, aveti in vedere si vestimentatia partenerei, pentru a  face senzatie, printr-o echilibrare perfecta a cromaticii tinutei de cuplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *