Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Despre De Dietrich – Un Lider de Solutii

Fondata in 1684, De Dietrich Process Systems este un lider mondial in solutii cuprinzatoare pentru chimia fina, industria farmaceutica si industriile conexe.

Cele trei branduri – De Dietrich echipamente captusite cu sticla, Rosenmund uscatoare cu filtru si componente de sticla borosilicata QVF, toate sunt recunoscute ca lideri pe pietele respective impreuna cu De Dietrich.

De Dietrich ofera o gama larga de solutii pentru reactii, transfer, amestecare, caldura, filtrare si operatiuni de uscare. De Dietrich au promovat procese brevetate cum ar fi concentratia de acid si purificare cu solventi, De Dietrich promoveaza si comercializeaza si FDA si cGMP, ambele procese conforme cu plantele de sinteza multi scop.

De Dietrich au inotrodus seria de cazane flexibile Eutectic de Fonta GT pe piata piata nord-americana in 1997, prin distributie.

Vanzarile companiei au crescut pe parcursul vremii

Vanzarile companiei au crescut pe parcursul vremii pana in partea mai tarzie a anilor 1990, De Dietrich au stabilit o facilitate de asamblare si de depozitare in Cambridge, Ontario de unde isi administreaza afacerile din America de Nord.

In 2007, De Dietrich s-au stabilit in piata cu condensare de eliberare gaz 310 Series, cazane simple cu cazane din aluminiu turnat, in America dar si in Romania.

De Dietrich este o companie veche cu traditie care s-a extins pe intregul mapamond, pe toate continentele si in toate tarile. De Dietrich are reprezentanta in Romania si site unde puteti vedea persoanele juridice care reprezinta firma in toate domeniile in care aceasta actioneaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *