Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Exercitii Jelqing: cum sa le efectuezi in mod corect pentru cresterea in lungime si in latime

Exercitiile Jelqing sunt o tehnica foarte eficienta pentru a creste lungimea si grosimea penisului. Se considera ca originea cuvantului “Jelqing” provine de la o tehnica araba din antichitate.

Aceste exercitii reprezinta cea mai eficienta tehnica de crestere a dimensiunilor si reprezinta singura tehnica cu adevarat capabila de a iti face penisul mai gros in mod natural. Aceste exercitii constau in cresterea volumului de sange din interiorul penisului, pentru a creste dimensiunea corpilor sai cavernosi.

Daca continui sa citesti, o sa afli mai multe informatii aici:

  • -tipuri de exercitii Jelqing
  • -cum sa efectuezi corect aceste exercitii ?
  • -exercitiile jelqing pas cu pas
  • -exercitiile jelking si exercitiile kegel
  • -exercitiile jelqing si intinderea
  • -exercitiile jelqing si pompele de vid

Chiar functioneaza exercitiile Jelqing ?

Da, aceste exercitii chiar pot functiona cu adevarat, pentru ca sunt capabile sa duca la cresterea in dimensiuni a corpilor cavernosi din penis.

jelq

Un corp cavernos este format din doi cilindri din tesut spongios, capabil sa contina pana la 90% din sangele care ajunge la nivelul penisului in timpul unei erectii. Acesta este un tip de tesut care se umple de sange si creste in dimensiuni, atat ca grosime, cat si ca lungime. Acestea sunt partile din penis care cauzeaza dimensiunea, duritatea, mentinerea si contractiile finale.

Exercitiile de tip jelqing reprezinta cel mai eficient mod de a mari acest tip de tesut. Odata ce acest tesut s-a marit, stimuleaza capacitatea de a forma noi celule si creste de a retine mai mult sange.

Cum sa efectuezi aceste exercitii in mod corect?

Este foarte important sa faci aceste exercitii in mod corect pentru a evita riscurile ce nu sunt necesare si pentru a profita de rezultate/

-lubrifiant: inainte de a incepe, aplica pe penis un lubrifiant, preferabil unul care sa fie pe baza de apa

-nivelul erectiei: trebuie sa ai o erectie de 50- 70 %. Nu poti avea o erectie completa. Este necesar ca penisul sa fie putin mai relaxat, pentru ca sangele sa poata circula prin el.

Unghiul potrivit

Pentru a profita la maxim de aceste exercitii, trebuie sa iti indrepti penisul in jos, pentru a iti intinde ligamentele si mai mult, ceea ce te ajuta sa obtii rezultate si mai bune

Durata sesiunilor de exercitii jelqing

De cate ori pe saptamana trebuie sa faci aceste exercitii ? Cat timp trebuie sa dureze fiecare sesiune de exercitii ? Sunt sigur ca ti-ai pus si tu aceste intrebari.

Sunt necesare doua pana la 5 sesiuni de exercitii in fiecare saptamana. Personal, eu fac 3 sesiuni de astfel de exercitii in fiecare saptamana ( Luni, Miercuri si Vineri), lasand mereu sa treaca 24 de ore intre ele, pentru ca tesuturile sa isi poata reveni. Durata optima a fiecarei sesiuni este intre 20 si 30 de minute, in functie de intensitate.

Fiecare astfel de exercitiu jelq ar trebui sa dureze 3 secunde la inceput. Pe masura ce te obisnuiesti, poti sa le cresti la 10 secunde pentru fiecare exercitiu.

Prinderea

Pentru a antrena penisul in toate directiile, nu ezita sa folosesti si o alta prindere. Prinderea de baza in forma de “OK” este un lucru fundamental, dar sa nu uiti sa o faci cu ambele maini sau sa folosesti alte prinderi, precum forma V, pentru a varia din cand in cand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *