Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Extra spatiu instant. Oricat, oriunde

Locuinte prefabricate sau containere fantastice

Uita de stereotipuri! Locuintele prefabricate nu sunt numai ultra portabile si usor de asamblat, dar sunt, de semenea, si elegante, si moderne, din pucnt de vedere estetic rivalizand cu cele mai moderne arhitecturi. De la porumbariile de pe acoperis, pana la containerul propriu-zis, care se aseaza pe teren cu o macara mica, pana la spatiile micute ca niste insecte care-si infig picioarele in teren si care-ti permit practic sa te asezi oriunde, aceste incredibile, versatile locuinte mobile reprezinta cel mai bun lucru oferit de arhitectura prefabricatelor.

Un mare arhitect a reusit sa transforme locuintele de pe o strada rurala standard in unele prefabricate, modulare si moderne minuni, care pot fi reconfigurate dupa necesitati si propriile dorinte. Independente din punct de vedre energetic si confectionate din materiale comerciale reciclate sunt foarte intalnite si in alte domenii: constructii sau agricultura, unde acest concept este vazut ca unul de durata si accesibil, o optiune pentru cei din mediul rural, mai ales in strainatate.

Containerele, desi nu suna chiar atragator, sunt un design conceptual alternativ, folosind in fabricarea lor otel reciclat, sunt prefabricate modulare foarte rezistente, accesibile si din ce in ce mai cautate.

Containerele reciclabile Cargo au fost transformate in case portabile si sunt la fel de moderne si compacte ca orice alte case prefabricate. Ceea ce a inceput ca fiind doar un container vechi si uzat s-a transformat intr-o micuta casa in care se desfasoara o bucatarie, spatiu de luat masa si spatiu de dormit. O versiune updatata a dus conceptul si mai departe, cu un design mai complex, care pastreaza carcasa containerului cargo, dar ofera un spatiu mai larg, prin includerea unui living si a unui dormitor.

Daca ideea de a tari intr-o casa de otel nu este atractiva, dar esti de acord cu cea de portabilitate, exista un gen de casa numita “picatura”. Desi se limiteaza la dimensiunile unui container cargo de transport, dupa ce au fost asamblate, aceste prefabricate se transforma intr-un surprinzator de spatios spatiu de locuit, care ofera un aspect cald, confortabil, asemanatoare cu al caselor construite in mod traditional, pe pamant.

Acoperisurile inalte iti pot oferi cele mai bune privelisti in orice oras, dar in cele mai multe cazuri, aceste spatii sunt irosite. Containerele nu numai ca profita de acest spatiu neutilizat, dand locuitorilor privelisti uimitoare, dar sunt atat de compacte ca pot fi transferate pe orice acoperis, doar cu o macara. Separate in living si dormitor prin panouri de partitionare, iti ofera o viata linistita pe acoperis si o multitudine de ferestre de unde sa admiri peisajul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *