Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Implant dentar realizat in Cluj

Acesta este o procedura stomatologica, menita sa aduca rezultate considerabile din punct de vedere al aspectului estetic celui care apeleaza la ea, si consta in implantarea in interiorul gingiei, pe maxilar a unei radacini de dinte artificial, numita bont, al carei scop este acela de a lasa neobservate problemele cauzate de pierderea partiala sau totala a danturii, provocata de accidente, boli parodontale, ingrijire necorespunzatoare sau din alte motive diverse..

Endostala (in os), este cea mai frecvent utilizata procedura de implant. La fel ca toate tipurile de implant, si acesta presupune includerea unor suruburi, cilindri sau lame chirurgicale plasate in osul maxilarului.  Acest tip de implant este in general utilizat ca o alternativa pentru pacientii cu poduri sau proteze dentare amovibile.

Subperiostala (cu os), consta in plasarea pe partea de sus a maxilarului, a unui cadru de metal cu proeminente, prin gingie, al carui rol este de a tine proteza. Aceste tipuri de implanturi sunt utilizate pentru pacientii care nu sunt capabili sa poarte proteze conventionale.

Candidatul ideal pentru un implant dentar trebuie sa fie  in perfecta stare buna sanatate orala. Este nevoie de un os adecvat, la nivelul maxilarului, pentru a sprijini implantul, iar cei mai buni candidati sunt cei afectati de parodontoze, pentru ca  au tesutul gingival sanatos. Chiar daca nu exista suficient os, clinicile care efectueaza implanturi dentare din Cluj, executa cu foarte mare succes anumite proceduri de aditie osoasa, prin intermediul carora este suplimentata cantitatea de os existenta, creand posibilitatea efectuarii unui implant de exceptie.

Implanturile dentare realizate la Cluj se bucura de o foarte buna calitate, aceasta jucand un rol vital in integrarea si durata de viata a oricarui implant.

Implanturile dentare efectuate la Cluj prezinta avantajul ca sunt realizate din materiale de ultima generatie, noi si excelente calitativ, printre care se numara ceramica integrala si zirconiu, si sunt realizate de medici cu o vasta experienta in acest domeniu. Clinicile stomatologice din Cluj, va pun la dispozitie adevarate tratamente prin implanturi, in cadrul carora implantul in sine este doar o mica parte a acestei proceduri complexe. In cadru ei sunt cuprinse o serie de operatiuni de igienizare realizate cu ajutorul unor kituri.  Acestea sunt facute cu ajutorul unor echipe de specialisti, foarte buni cunoscatori ai celor mai noi tehnologii utilizate in domeniul implanturilor dentare si va sunt oferite la preturi destul de rezonabile.

In concluzie, apelati cu cea mai mare incredere la clinicile stomatologice care realizeaza implanturi dentare, din Cluj si visul dumneavoastra de a avea un zambet luminos va deveni realitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *