Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Jocuri cu macarale online – Care este cel mai recomandat joc?

Micutii dumneavoastra petrec mult timp in fata calculatorului participand la diverse jocuri. Acestea le pun mintea in miscare si uneori imaginatia la incercare. Masinile si aparatele precum macarale, camioane, s.a. le-au intalnit si cand se jucau lego sau jocuri cu constructii.

Micii constructori se simt atrasi de jocuri cu macarale pentru ca ii vad pe parinti lucrand in constructii (daca tatii sunt ingineri) sau pentru simplul fapt ca aceste jocuri cu macarale ii fac sa se simta mari si sa aiba responsabilitati. Dezvoltarea unui copil are la baza multe lucruri iar domeniul tehnic ocupa in imaginatia baietilor un loc destul de mare.

De ce sa-i privam pe copiii nostri de asemenea mici placeri daca aceste jocuri cu macarele se gasesc atat de usor pe Internet, deci nu trebuie sa investim bani in ele?

The Junk Yard Game – Un minijoc pentru colectarea fierului vechi

In categoria jocuri cu macarale intra si jocul „The Junk Yard Game”, un minijoculet care presupune colectarea fierului vechi. Jucatorul trebuie sa construiasca turnuri de o anumita greutate sau sa suprapuna bucati de locuinta pentru a crea un bloc de apartament.

Alte jocuri din categoria jocuri cu macarale le pune abilitatile la incercare in operatiunea de salvare a unor masini cazute in prapastie sau in accidente nefericite. Altele implica masini utilitare care trebuie manevrate in anumite feluri pentru a-si indeplini misiunile. Acestea sunt praguri de trecere la etapele urmatoare.

Jocurile cu masini utilitare (jocuri cu macarale) ii pun pe jucatori sa lucreze intr-o fabrica pe diverse autoutilitare.

Copiii trebuie sa foloseasca spre exemplu un stivuitor pentru asezarea unor lazi si cutii intr-un depozit. Altele implica demolarea cladirilor vechi cu ajutorul unei macarale gigantice pentru crearea de noi spatii pentru cladirile ce vor fi construite ulterior.

Incercarile la care ii supun pe jucatori aceste jocuri cu macarale

Si pentru colectarea deseurilor copiii trebuie sa foloseasca tot macarale. Aceste jocuri cu macarale ii supun pe jucatori la multe incercari. Una dintre acestea este sa adune motociclete si masini din gramezile de fiare vechi iar mai apoi sa aseze autovehiculele pe o platforma care le va contorsiona. Alte tipuri de jocuri cu macara ii implica pe copii in activitati de colectare a butoaielor si tevilor.

Daca utilizatorul va culege si altceva decat ii este mentionat in panoul de control, acesta va pierde din puncte. Si cum in orice joc este esential sa aduni un numar cat mai mare de puncte, jucatorul trebuie sa fac tot posibilul si sa stranga numai ceea ce ii este indicat.

Pentru coordonarea macaralei utilizatorul trebuie sa foloseasca sagetile de pe tastatura iar pentru a efectua operatiuni cu magnetul atasat are la dispozitie anumite combinatii de taste.

Permiteti-le copiiilor sa-si puna in valoare talentul de constructori cu ajutorul acestor jocuri cu macarale interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *