Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Remorci agricole monoax – Review Complet. Merita?

Remorcile agricole monoax sunt intalnite in zonere rurale unde necesitatea fata de acestea este de departe una foarte mare. Remorcile agricole monoax reprezinta genul de remorca pentru activitati mai simple (transportatul lemnelor, sacilor cu cereale sau diverse materiale).

O remorca agricola monoax nu va oferii niciodata acelasi randament in activitatea de transport a recoltei de la camp la gospodarie mai mare decat o face o remorca agricola dubluax.

Motivul este unul deosebit de simplu. Remorca agricola monoax nu detine o capacitate deosebit de mare. Ceea ce inseamna ca daca dorim sa transportam cerealele de la camp in gospodarie nu reusim sa transportam o masa mare de cereale.

De aceea pentru acest scop au fost concepute remorcile agricole dubluax. Acestea detin o capacitate de cateva ori mai mare comparativ cu remorcile monoax.

Remorcile agricole monoax sunt folosite in agricultura, bineinteles, dar nu pentru a transporta masa direct. Ceea ce inseamna ca dupa ce semanatoarea agricola isi termina activitatea aceasta va pune cerealele intr-o remorca (aceasta este trasa de un tractor).

Remorcile monoax sunt folosite mai mult pentru a trasporta cele mai mici elemente din agricultura. Bineinteles, daca cerealele sunt puse in saci acestia pot fi pus intr-o remorca monoax, deoarece doar aceasta este calea cea mai buna pentru a putea transporta cerealele cu o remorca monoax.

Ce inseamna o remorca monoax?

Si cum poate fii ea diferentiata fata de celelalte remorci.

Raspunsul este foarte simplu. O remorca agricola monoax este acea remorca agricola ca detine doar doua roti de transport. Aceste roti sunt legate intre ele cu ajutorul unui ax (unul singur, de aici vine si denumirea de remorca agricola monoax).

Remorcile agricole monoax pot fi deosebit de usor de remarcat, deoarece acestea detin un design diferit. Acestea sunt mult mai mici comparativ cu remorcile dubluax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *