Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Rulouri aluminiu

In urma cu peste 80 de ani, rulourile au inceput sa se utilizeze in Europa. Initial, acest produs a fost conceput ca o fereastra pentru eficienta energetica. Dar pe masura ce s-a derulat al Doilea Razboi Mondial in Europa, rulourile au devenit o necesitate in timpul bombardamentelor. Atunci cand se auzeau sirenele raidurilor aeriene, magazinele si proprietarii de case trageau obloanele peste ferestre si usi. Astfel ferestrele erau protejate de praful si luminile care puteau intra in interior.

rulouri-aliminiu

De atunci, aceste rulouri din aluminiu au devenit din ce in ce mai popuare, nu doar in Europa, dar si in intreaga lume. Multe tari europene ca Germania, Franta, Spania si Italia folosesc rulouri aluminiu ca si caracteristica standard pentru case sau spatii comerciale. Astfel, industria rulourilor s-a dezvoltat enorm in ultimii ani, iar acest lucru se datoreaza si faptului ca ele au devenit mai accesibile din punct de vedere al costurilor, motiv pentru care tot mai multe persoane isi permit sa le achizitioneze si sa beneficieze de avantajele lor. Azi rulouri aluminiu se utilizeaza si in Orientul Mijlociu, Australia, America de Sus si SUA pentru diverse scopuri (cel mai mult pentru eficienta energetica, securitate, cotrol al luminii, protectie impotriva furtunilor puternice etc).

Aceste rulouri exterioare aluminiu reprezinta un produs cu adevarat versatil. Fie ca doriti sa economisiti energie electrica, sa iti asiguri mai bine casa, sa poti regla mai usor cantitatea de zgomot si lumina care intra in interior, acestea reprezinta o solutie ideala.

Rulouri aluminiu si pvc exterioare– azi

In prezent, rulourile exterioare au devenit tot mai populare in toata lumea. Usurinta in utilizare si posibilitatea de actionare automata le face sa fie idei excelente pentru economisirea energiei, pentru controlul luminii, a vietii private si pentru sporirea securitatii locuintei. Multi constructori, arhitecti si designeri de interior utilizeaza rulouri aluminiu sau pvc exterioare ca parte integranta din proiectul pe care urmaresc sa-l puna in practica.

Dezvoltarea tehnologiei in acest domeniu a propulsat industria rulourilor exterioare la un nou nivel. Astfel, rulourile exterioare pot fi conectate la sisteme de automatizare pentru acasa, cu telecomenzi, temporizatoare, senzori de soare/de temperatura, sisteme back-ul pe baterii etc. Aceasta tehnologie a crescut in mod semnificativ cererea pentru rulouri aluminiu sau pvc exterioare.

Proprietarii de case tind sa aibe o relatie dragoste–ura cu lumina soarelui. Daca uneori ne place sa fie mai mult soare in casa, exista si momente cand ne dorim ca lumina puternica sa nu patrunda in interior. Vreti sa luminati natural casa, dar uneori ajungeti sa evitati anumite zone care sunt prea luminoase, prea calde su de-a dreptul inconfortabile din cauza luminii prea puternice care patrunde in interior. Razele ultraviolete pot deteriora parchetul, mobilierul si stratul de vopsea de pe unele echipamente. In plus, ultravioletele in exces va pot face rau.

Rulourile exterioare sunt ca o bariera impotriva vantului si a ploii, descurajeaza eventualii spargatori de case.

Rulouri aluminiu si pvc exterioare – beneficii?:

  1. reduc instant costurile de incalzire si racire a locuintei;
  2. va protejeaza de razele UV daunatoare;
  3. impierica decolorarea unor piese de mobilier din cauza razelor UV;
  4. sporesc securitatea locuintei;
  5. permit un control mai precis (99%) al modului in care lumina intra in casa;
  6. sunt elegante si usor de utilizat;
  7. sunt disponile in diverse culori si tipuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *