tv samsung

Televizoare de firma – sase branduri la care ar trebui sa fii atent

Goana tehnologica dupa cel mai bun si mai complet televizor este astazi mai avansata ca niciodata. Fiecare dintre noi isi doreste un televizor mai mare, mai puternic, mai inteliget si cu o imagine mai clara. Din fericire, exista cateva branduri la care poti apela fara nicio rezerva atunci cand cauti un model deosebit, superior a ceea ce aveai inainte.

tv samsung

Majoritatea televizoarelor de top provin de la firmele asiatice. Practic, inovatia si-a gasit o casa in Asia si refuza sa plece de acolo. Indiferent daca vorbim despre un ecran mai subtire, o noua aplicatie Smart sau o noua tehnologie pentru imagine mai clara, cele mai mare sanse sunt ca ele sa vina de la cele cateva firme care se bat pentru suprematie. Bineinteles, europenii nu sunt cu mult mai prejos si au si ei cateva firme bune, aproape de ele asiatice. Care merita insa atentie neconditionata? Noi am spune ca doar cateva dintre ele.

Samsung

Samsung este gigantul industriei, un mastodon cu care nimeni nu se mai poate pune de peste 10 ani (si nu pentru ca nu ar exista firme care sa incerce). De asemenea, brandul nu este cel mai bun in orice mic detaliu (unii au ecrane mai bune, altii sisteme de operare superioare), dar per total vinde cel mai bine si in cele din urma, asta conteaza cel mai mult. Din 2006 este lider pe piata iar in 2010 au lansat primul televizor care se putea conecta la Internet. Intre timp, tehnologia poarta numele de Smart TV, iar sistemul de operare preferat este Tizen.

In 2017 au scos pe piata seria Q9, aceasta fiind prima care foloseste tehnologia Quantum Dot. Astfel, sud coreenii au descoperit o motoda prin care sa imbunatateasca ecranele LCD si sa le duca la nivelul unor OLED-uri. Ce mai trebuie spus? Ca Samsung au si monstri de 200 cm in diagonala, ca televizoarele lor de top ajung lejer la 160 cm (si pornesc de pe la 120 cm), dar ca au si modele de 1000 de lei sau mai putin, destinate publicului larg (este adevarat, acestea sunt doar HD, nu 4k cu HDR, precum cele premium).

Related Posts

sursa-de-energie

Noi suntem energie, totul e energie

De când Doamna Cornelia ne-a vândut casa, cu condiția ca ea să poată locui în ea în continuare, până va
case

Fiecare cu casa lui

Pentru toata lumea vine momentul in care ne dorim o locuinta a noastra pentru a sti ca suntem pe deplin
Star-Light ACM-12BIN

Star-Light ACM-12BIN: un aparat de aer conditionat eficient

Chiar daca o vorba din batrani spunea ca omul gospodar isi face iarna car si vara sanie, asta nu inseamna
rulouri-aliminiu

Rulouri aluminiu

In urma cu peste 80 de ani, rulourile au inceput sa se utilizeze in Europa. Initial, acest produs a fost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *