Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Tu sti cum sa iti alegi cupa menstruala?

Ai aflat de cupa menstruala de curand, dar nu sti cum se foloseste, ce metode presupune si care sunt avantajele purtarii sale? Ba mai mult, ai vrea sa o folosesti, dar iti este frica sa pui in aplicare sfaturile de pe internet.

Poate nu stiai, dar sunt multe femei care au crezut asta la inceput. Insa, exersand si folosind aceasta metoda vei scapa de problema aceasta. In aceasta perioada ,,sensibila” a lunii este important sa folositi o cupa menstruala din mai multe motive. In primul rand, spre deosebire de un absorbant, care absoarbe sangele menstrual, aceasta il va colecta. Sunt cupe care se pot reutiliza, insa, sunt si modele de unica folosinta.

Cupa menstruala este de mai multe feluri?

Este important de stiut despre o cupa menstruala faptul ca aceasta este de mai multe feluri, fiind pe marimi. Astfel, sunt modele care au marimi mai mari, precum si modele care au marimi mai mici. Ce trebuie stiut, insa, este faptul ca alegerea acesteia va influenta modul in care va simtiti atunci cand o veti purta. Este necesar sa aveti in vedere marimile unei cupe menstruale pentru a face o alegere care sa merite pe termen lung.

Puteti alege o cupa menstruala tinand cont si daca ati nascut sau nu. Pentru cele care au nascut trebuie sa isi aleaga o cupa menstruala care sa aiba o dimensiune mai mare fata de celelalte. In schimb, daca nu ai mai folosit nici macar absorbante interne este bine sa te documentezi mai bine cu privire la acestea. Asa ca, avand in vedere ca nu ai mai folosit pana acum astfel de absorbante este bine ca o cupa menstruala sa nu aiba o dimensiune mare pentru a te proteja asa cum trebuie.

Pe piata sunt diverse modele si marimi, astazi, astfel ca, nu trebuie sa iti faci griji din acest punct de vedere. De asemenea, avand in vedere ca esti la inceput, iti va fi destul de greu sa te obisnuiesti cu acestea si sa le accepti, tocmai de aceea, producatorii s-au gandit si la acest lucru. Astfel ca, acestea au fost produse in diverse culori astfel incat sa fie atragatoare si usor de acceptat.

Cupa menstrual – o investitie din punct de vedere economic

Mai mult decat atat, un alt aspect pentru care merita sa le cumparati este cel referitor la bani. Astfel, din moment ce le veti cumpara, veti avea din start mai putine cheltuieli.

Ganditi-va cat veti economisi daca veti cumpara o astfel de cupa menstruala. Lunar se cheltuiesc multi bani pe absorbante, astfel ca, daca vom face un calcul, cu siguranta se va vedea faptul ca veti fi mult mai eficienti din punct de vedere economic. Mai mult, aceasta nu este scumpa, cea mai ieftina fiind cateva sute de lei. Desigur ca, sunt si cupe menstruale mai scumpe, pe care trebuie sa dati mai multi bani pentru a le avea.

Asa ca, fie te-ai plictisit sa folosesti absorbante, fie ai nevoie de o modalitate care iti ofere mai multa protectie, cupa menstruala este ceea ce cauti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *