Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Un stil de viață sănătos și efectele asupra sănătății

Bună, dragile mele!

În primul rând, aș vrea să vă mulțumesc că sunteți aici și rezonați cu ceea ce vă împărtășesc. Mă faceți atât de fericită prin toate mesajele pe care mi le trimiteți, încât nu am cuvinte să exprim mai mult de atât. Pot spune doar că sunteți extraordinare!

Pentru cele care mă vizitează pentru prima dată și vor să știe cine este Ramona, o să vă spun câteva aspecte despre mine.

Dacă ar trebui să mă caracterizez în 3 cuvinte, aș spune: PASIUNE – pentru că din pasiune vei face performanță, ATITUDINE POZITIVĂ – deoarece îmi place să găsesc din orice situație negativă, cel puțin un aspect pozitiv și DĂRUIRE, cu cât dăruiești mai mult, cu atât vei primi.

La nivel personal:

– sunt o persoană energică, plină de viață care iubește oamenii și natura.

– urăsc minciuna și oamenii falși.

– simt o împlinire interioară imensă când îi ajut pe ceilalți: sunt voluntar la Clubul Rotaract Iași Copou și membru alumni Liga Studenților Economiști din Iași.

– sunt pasionată de tot ceea ce ține de educație.

– citesc cărți din care pot învăța și adapta în viața mea.

– îmi place mult să scriu. Sper că în viața aceasta voi publica cel puțin o carte.

– mă interesează tot ce ține de un stil de viață sănătos. În mare parte dieta mea este ovo-lacto-vegetariană.

La nivel profesional:

– sunt fondatoarea brand-ului Costume cu ATITUDINE. Un brand care își propune să vină în ajutorul femeilor cu produse premium realizate la comandă în funcție de dimensiuni și preferințe.

– împreună cu încă doi parteneri avem un business de consiliere educațională – Edumentor. Ne dorim să oferim un sprijin real tinerilor în a face cea mai bună alegere pentru viitoarea carieră.

– la bază am studii de Management.

– fac un doctorat în Managementul Resurselor Umane.

– fac consiliere educațională și consiliere vestimentară.

Ce îmi doresc?

Vreau să vă văd fericite, vreau să văd ATITUDINE, vreau să vă văd îmbrăcate cu stil, vreau să aveți încredere în voi, vreau să vă iubiți, vreau să fiți împăcate cu voi și cu ceea ce sunteți.

Prin intermediul acestui proiect drag mie, care mă reprezintă ca persoană și descrie modul în care percep viața, doresc să vă împărtășesc viziunea mea asupra femeii cu ATITUDINE, care știe să se îmbrace și să aibă un stil propriu, dar în același timp să nu uite de feminitate.

Vreau să vorbim despre modă, dar nu despre tendințe neapărat.

Despre frumusețe și un stil de viață sănătos. Deoarece datorită unui stil de viață sănătos am reușit să scap de o acnee severă și de alte probleme de sănătate.

Dezvoltare personală și profesională: la ce evenimente particip în acest sens, ce cărți citesc, ce obiceiuri am și ce oameni mă inspiră.

De asemenea, îmi doresc să promovez femeile cu ATITUDINE care au încredere în forțele lor și în ele și care, totodată, știu să se bucure de lucrurile mărunte.

Îmi doresc să învățăm împreună, să ne ajutăm și să ne dezvoltăm frumos. Schimbarea vine de la noi și suntem ceea ce vrem să fim. Eu aleg să fiu fericită, să mă bucur în fiecare zi de ceea ce fac și ceea ce mă înconjoară. Voi ce alegeți să fiți?

Vă pup și vă îmbrățisez cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *