Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Care sunt cele mai purtate costume?

In garderoba fiecaruia dintre noi exista numeroase tipuri de costume, destinate diverselor ocazii. Fie este vorba despre costume baie, fie de costume elegante sau costume Halloween. Majoritatea brandurilor au in colectiile lor de primavara – vara si toamna – iarna diverse modele, din care poti alege ceea ce iti place si ceea ce te reprezinta. Poti cumpara un costum deja fabricat sau poti alatura tu doua elemente vestimentare apropiate.

Cele mai multe costume sunt caracterizate de faptul ca sunt formate din doua piese vestimentare asemanatoare, realizate dupa acelasi principiu. Fie cele doua piese sunt realizate in aceeasi culoare, fie au acelasi imprimeu, fie au o croiala asemanatoare. Un costum nu se numeste astfel daca are in componenta elemente vestimentare diferite sau chiar total opuse. Daca vrei sa realizezi un costum, trebuie sa gasesti doua haine asemanatoare, care sa aiba macar ceva un comun.

Cele mai purtate costume

Cele mai purtate costume sunt costume elegante sau business.  In general acestea sunt facute dintr-o camasa eleganta si o pereche de pantaloni la dunga.Atat femeile, cat si barbatii cumpara astfel de costume pentru a le purta in mediul office sau la diverse evenimente, acolo unde se cere un cod vestimentar strict. Unora le plac aceste costume, deoarece scutesc din efortul de zi cu zi legat de asortari si potriviri de haine. Pentru ei, este mai simplu sa imbrace un costum anume, care ii ajuta sa fie stilati fara prea mare efort.

Exita persoane care nu apreciaza costumele

In schimb, alte persoane nu apreciaza prea mult aceste costume, deoarece acest tip de haine impun un oarecare conformism si o uniformitate deranjanta. Practic, atunci cand imbraci un costum, nu mai dai dovada de creativitate, ci de simplitate si chiar monotonie vestimentara.

In plus, atunci cand trebuie sa porti anumite costume ca multe alte persoane din jurul tau, cum ar fi in mediul scolar sau in cel business, nu mai ai posibilitatea de a te exprima personal, ci intri intr-o caracterizare generala, cu care nu te identifici intotdeauna.

Asadar, unele persoane se raporteaza la aceste costume doar la nivel material, in timp ce altii se gandesc si la ce reprezinta ele pentru societate. Daca vrei costume mai aparte, care sa nu semene cu cele purtate de cei mai multi oameni, atunci poti apela la un designer pentru modele deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *