Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Cat costa premergatoarele?

Daca sunteti proaspat tatic sau mamica si va doriti sa achizitionati un premergator pentru noul membru al familiei puteti alege dintr-o gama variata de produse din aceasta categorie.

Daca insa nu cunoasteti care sunt variantele puse la dispozitie de catre magazinele care comercializeaza astfel de produse pentru copii, in randurile ce urmeaza va vom prezenta o lista care include categoria premergator pret si cateva detalii despre produse.

Un premergator pret avantajos puteti gasi in functie de functiile suplimentare ale premergatorului si in functie de firma producatoare a acestuia. Spre exemplu un premergator pret poate varia intre 200 Ron si 1.000 Ron in functie de fiecare model in parte. De exemplu, premergatorele de la Chicco sunt putin mai scumpe dar isi merita din plin banii.

Cat costa premergatoarele?

Un premergator pret de 200 Ron este prevazut cu sistem de ajustare a inaltimii, poate fi ajustat in trei trepte in functie de inaltimea micutului, este prevazut cu o husa detasabila si lavabila si are un sistem de roti din plastic, anti-soc.

Un alt premergator pret de aproximativ 350 Ron este dotat cu o carte muzicala, cu o chitara si un sistem balansoar inovativ pentru mobilitatea acestuia.

Un al treilea exemplu de premergator pret acceptabil si avantajos, dar foarte util si eficient atat pentru copil, cat si pentru dumneavoastra ca parinte, este acela care detine jucarii electronice detasabile, o carte muzicala, o tavita incapatoare pentru jucarii si farfuria de mancare, un sistem de multi-reglari a inaltimii scaunului si un sistem de roti antiderapante si anti-soc din plastic. Unele din premergatoarele de la Fisher dispun de astfel de functii.

Pe langa aceste trepte de inaltime premergatorul este prevazut cu un sistem audio in miniatura si un ecran cu butoane si litere care implica diverse activitati care dezvolta imaginatia micutului, stimuleaza dezvoltarea memoriei, capacitatile vizuale, auditive si de coordonare ale copilului.

Acesta poate invata culorile si alfabetul in timp daca va folosi premergatorul.
Acest model de premergator poate fi achizitionat la un pret incredibil de avantajos de doar 400 Ron din magazinele de specialitate, care comercializeaza produse si jucarii destinate copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *