Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Premergatoarele Fisher – Cum se foloseste? Review Complet

Pentru copilul tau esti dispus sa faci orice sacrificiu. Tinerii parinti din ziua de astazi investesc atat sentimente, cat si sume mari in cresterea micutilor lor.

Un premergator este piesa de rezistenta care contribuie la procesul de dezvoltare al copilului. Pentru ca primii pasi facuti de micut sa fie unii memorabili si nu lipsiti de siguranta, parintii pot opta pentru un premergator Fisher.

Acest premergator Fisher este alegerea ideala pentru parintii care isi doresc un premergator multiperformant pentru micutul lor. Gama de astfel de produse de pe piata produselor pentru copii este una foarte variata, aceste premergator Fisher fiind unul din zecile de modele de premergatoare care il vor sustine pe micut in aventura primilor pasi facuti in viata.

Categoria premergator Fisher detine o serie de produse, o gama impresionanta de modele care va vor ajuta sa contribuiti in mod constructiv la educarea, dezvoltarea si cresterea copilului dumneavoastra.

Cat costa un premergator Fisher?

Daca va numarati printre clientii mai pretentiosi puteti alege un premergator Fisher la preturi mai putin accesibile oricui, un premergator Fisher cu un design atractiv si deosebit de elegant.

Dotat cu mai multe functii, acest premergator Fisher este alegerea ideala pentru copii dumneavoastra. Acest premergator Fisher il va atrage pe micutul dumneavoastra sa prinda curaj in primii pasi ai vietii sale. Prevazut cu o serie de accesorii suplimentare: o chitara detasabila, clapele unui pian, un saxofon, o carte muzicala si lumini in diverse culori, acest premergator Fisher va fi jucaria preferata a micutului tau.

Copilul va fi foarte incantat cand se va juca cu chitara, cu clapele pianului, cu saxofonul sau cu literele cartii muzicale, ale caror efecte sonore si de lumini il vor fascina.

Fiecare litera se va aprinde si va scoate un sunet melodios placut pentru a-l stimula pe micut sa-si dezvolte abilitatile auditive si cele motorii. Printre alte rezultate obtinute in procesul de dezvoltare al copilului se numara urmatoarele rezultate:

 • un premergator Fisher ajuta copilul sa-si perfectioneze mersul, incurajand independenta acestuia
 • clapele pianului, chitara, saxofonul si cartea muzicala va ajuta copilul sa perceapa/ sa inteleaga ca la actiuni diferite va obtine rezultate diferite
 • ii va dezvolta abilitatile motorii
 • imbunatateste balansul
 • imbunatateste coordonarea si abilitatile motorii in timp ce copilul invata sa impinga jucaria
 • incurajeaza si contribuie la dezvoltarea fizica a copilului
 • copilul invata sa se intinda, sa stea in pozitia sezut si sa se ridice in picioare
 • stimuleaza dezvoltarea memoriei
 • stimuleaza capacitatile vizuale
 • stimuleaza capacitatile auditive si de coordonare ale copilului
 • copilul poate invata culorile si alfabetul in timp daca va folosi premergatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *