Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Totul despre Centrala termica De Dietrich – Review Complet

Pentru incalzirea si confortul pentru un apartament cu o singura baie si o singura bucatarie, cu amplasarea de centrala termica De Dietrich mural si nu la sol exista trei variante de centrala termica De Dietrich. Variantele sunt pentru centrala termica De Dietrich cu alimentare cu gaz natural sau cu gaz petrolifer lichefiat iar preturile pentru centrala termica De Dietrich cu aceste caracteristici nu depasesc 1400 de euro.

Prima varianta de centrala termica De Dietrich este recomandata ca fiind un raspuns la nevoile de incalzire pentru un astfel de apartament. Centrala termica De Dietrich are un boiler de 40 de litri, boilerul de 40 de litri este incorporat si are dimensiuni destul de reduse.

Dimensinui pentru centrala termica

Dimensiunile pentru centrala termica De Dietrich cu boiler de acele dimensiuni sunt 600 de milimetri pe latime, ocupand foarte putin spatiu, permitand instalarea oriunde in apartament, pe orice perete. Inaltimea centrala termica De Dietrich este de 900 de milimetri, aceasta este o dimensiune standard pentru centrala termica De Dietrich si pentru alte tipuri de centrale.

Puterea de apa calda menajera necesara pentru un apartament cu o singura baie si o bucatarie este asigurata de catre centrala termica De Dietrich prin boilerul integrat si prin puterea de 28 de kW, din care puterea utila este de 25.3 kW.

Greutatea fara apa pentru centrala termica De Dietrich est de 61 de kg, lucru care o face destul de usoara pentru a se putea prinde cu usurinta de peretele ce urmeaza a sustine centrala termica De Dietrich in timpul functionarii.

Dimensiunile reduse, capacitatea mare si greutatea mica fac din centrala termica De Dietrich alegerea potrivita pentru un apartament. De retinut insa este faptul ca cei care produc centrala termica De Dietrich produc si alte tipuri de centrale De Dietrich, mai mari si mai puternice, fiecare in functie de necesitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *