Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Plite si cuptoare incorporabile pe gaz

Cand vine vorba de plite si cuptoare incorporabile pe gaz ne referim la masini de gatit de ultima generatie, cu functii si caracteristici deosebite. Pe langa toate dotarile exceptioanale de care dispun, aceste plite si cuptoare incorporabile pe gaz au si un aspect modern si elegant.

Sunt plite si cuptoare incorporabile pe gaz care se potrivesc in orice tip de bucatarie, fie ca ne referim la bucatarii moderne sau la bucatarii clasice. Ele se intgreaza perfect printre alte eletrocasnice din bucatarie. In cazul unei bucatarii clasice aceste plite si cuptoare incorporabile pe gaz atrag privirile tuturor, ceea ce le situeaza in centrul bucatariei.

Pentru ca sunt fabricate din materiale de foarte buna calitate (precum otel inoxidabil), aceste plite si cuptoare incorporabile pe gaz au o rezistenta foarte buna la contactul cu factorii externi (zgarieturi, lovituri etc).

Datorita acestor aspecte si a tehnologiei inovatoare, aceste plite si cuptoare incorporabile pe gaz capata o durata de viata foarte lunga. Asadar, chiar daca investitit o suma considerabila de bani in achizitionarea de plite si cuptoare incorporabile pe gaz, aveti convingerea ca o sa le folositi si peste 20-30 de ani.

Caracteristici

Auto-curatarea este o functie de curatare pe cat scumpa, pe atat de utila. Aceasta porneste cuptorul la putere maxima arzand toate resturile si toata murdaria din interior, lasand numai cenusa pe care sa o stergeti usor mai tarziu.

Desi cuptorul este construit pentru a rezista la temperaturi extreme, procesul de auto-curat ar trebui sa fie utilizat doar de cateva ori in fiecare an. Izolatia mai groasa reduce spatiul intern si face cuptorul mai sigur de atins si mai putin menit pentru incalzirea camerei.

Curatatul continu este o protectie de acoperire care curata cuptorul in timp ce acesta gateste. Unii il numesc “continuu murdar” si sustin ca acesta nu poate fi folosit pentru “kasher” sau pentru “pesach”, altele sunt mai putin severe.

Caldura produsa de cuptor ajutata la prevenirea alimentelor sa nu se lipeasca. Aceasta functioneaza la fel de bine atat pe partea de sus cat si pe lateral, dar mai putin pe partea de jos. Unii acopera partea de jos cuptorului cu o folie de aluminiu.

Niciun fel de lana de otel sau alte elemente corozive – nu pot fi folosite pentru a curata suprafata interioara a cuptorului. In Europa si Israel, curatatul continuu este uneori mentionat ca elemente catalitice de auto-curatare si adevarata auto-curatare este numita “pirolitica”.

Cuptoarele temporizate pot fi programate pentru a porni si opri automat. O lumina pilot este o flacara mica, care ramane pe tot timpul aprinsa pentru a aprinde cuptorul atunci cand vreti sa il porniti. Acesta nu va inregistra vreo valoare pe contorul de gaz, daca nu aveti nici un aparat in functiune.

Aprindere fara pilot este un sistem electric in cuptoare cu gaz si plite care aprinde o flacara, cu o scanteie electrica sau bobina stralucitoare.

Nu poti sa pornesti acest tip de cuptor, daca exista o pana de curent electric, insa se pot aprinde in continuare ochiurile dintr-o flacara existenta sau scantei. aprinderea fara pilot economiseste gaz, dar este delicata si costisitoare pentru a o inlocui.

Aprindere fara pilot pe un cuptor electric integrabil este un filtru de gaz care se aprinde cand rotiti butonul complet, sau in cazul cuptoarelor europene, atunci cand apasati un buton de aprindere. Cand nu exista electricitate, flacara de gatit de pe plita poate fi aprinsa cu un chibrit.

Convectia (sau turbo) este un ventilator in peretele din spate al cuptorului , care va ajuta sa gatiti mai rapid si uniform. Permite diferitelor alimente sa fie gatite in acelasi timp, fara amestecarea mosrosului.

Aceasta caracteristica este o modalitate de compensare pentru dimensiunile mici ale cuptorului, de asemenea ajuta foarte mult in procesul de gatit. Thermador si Viking, firme situate in partea de sus in topul producatorilor de cuptoare americane, precum GE si Dacor, ofera aceasta facilitate, in ale lor cuptoare incorporabile.

Multi-functional inseamna ca ventilatorul, broilerul si cuptorul standard pot fi utilizate in oricare sase combinatii posibile. Puteti alege sa se concentreze caldura intr-o anumita parte a cuptorului sau poate combina diferitele functii pentru eficacitate maxima.

Arzatoarele sigilate sunt o caracteristica foarte recomandata, canalele arzatoarelor sunt construite astfel incat produsele alimentare nu pot sa patrunda in ele. Arzatoarele sigilate intretin mult mia usor flacara puternica si albastra. Arzatoarele sigilate sunt standard pentru plitele de calitate superioara din SUA si Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *