Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Cuptoarele pe gaz – De ce sunt inca atat de populare?

Cele mai multe cuptoare pe gaz utilizeaza gaze naturale, propan sau butan. Sunt si unele cuptoare pe gaz care utilizeaza gaz petrolier lichefiat sau alte gaze inflamabile ca surse de combustibil. In tarile europene sud-estice, precum si in tarile asiatice sunt populare cuptoare pe gaz, in schimb in tarile vest-europene mai populare sunt cele electrice.

Motivul pentru care unele persoane prefera sa foloseasca in continuare cuptoare pe gaz este costul. Costurile pentru utilizarea unor cuptoare pe gaz pe termen lung sunt mult mai scazute. In plus, acestea va ajuta sa gatiti mai repede si mai eficient, deoarece gazul se incalzeste mai repede, in timp ce versiunea electrica are nevoie de mai mult timp pentru a se incalzi.

Bucatarii prefera si ei sa utilizeze cuptoare pe gaz pentru ca preparatele se patrund mai bine folosind gaze naturale. Atunci cand coaceti la cuptoare pe gaz se produce o slaba umiditate care permite prajiturilor sa capete o crusta mai moale si mai pufoasa.

Pentru ca preparatele sunt mai moi ele au si un termen de valabilitate mai mare cu 50%, ceea ce va ajuta sa aveti produse mai proaspete si mai gustoase pentru mai mult timp. Gamele moderne de cuptoare pe gaz au, de obicei, arzatoare sigilate care reduc valoarea de curatare atunci cand exista vreo scurgere. In trecut era mai dificil de curatat arzatoarele unor cuptoare pe gaz deoarece se blocau.

Preturile unor cuptoare pe gaz variaza in functie de mai multe aspecte. O importanta deosebita in stabilirea pretului unor cuptoare pe gaz il are numele firmei producatoare. Acest lucru va ofera o garantie in ceea ce priveste utilitatea si durata de viata a produselor.

Materialele din care sunt fabricate cuptoare pe gaz au si ele un rol hotarator in pret. Pentru a vedea mai multe modele de cuptoare pe gaz si pentru a urmari ofertele mai multor producatori, puteti accesa site-urile magazinelor de specialitate, site-urile centrelor comerciale sau puteti merge chiar la sediul si reprezentantele acestora.

Imigrantii din America de Nord pot aduce cuptoare americane sau europene din orice tara

Nu e convenabil pe termen lung importul cuptoarelor europene, cu exceptia categoriilor de top. In alta ordine de idei, preturile din Israel sunt competitive, chiar si plata impozitelor.

Motivele pentru care nord americanii importa cuptoare sunt: cuptoarele au sistem de auto-curatare, caracteristici de gatit exceptionale, toate cuptoarele-gaz – modele israeliene si europene – au plita cu gaz si cuptorul electric are durata mare de viata, aspect si un serviciu bun.

Daca sunteti multumit cu un cuptor mare de 24 inchi si cu jumatatea spatiul de gatit al unuia standard de 30 de inchi fabricat in SUA, nu exista niciun motiv sa nu-l importati. Daca va doriti un cuptor mare din Italia, fara auto-curatare, luati in calcul un “La Cucina”, cunoscut in afara Israelului ca “Ilve”.

Raportul clientilor spune despre cuptoarele electrice ca sunt mai fiabile decat cele pe gaz, coacerea este mai buna si sistemul de auto-curatare este mai eficient. Revista de consum britanica “Which”, dezvaluie ca este nevoie de mai putin timp pentru a incalzi un cuptor pe gaz.

In cazul unui model electric sau al unuia ceramic, este posibil sa nu va dati seama daca plita este pornita. Cuptoarele cu gaz au un element de siguranta, care opreste fluxul de gaz atunci cand flacara se stinge. Unii vegetarieni gatesc numai cu gaz.

Pentru cuptoarele americane, turisti si israelienii pot salva in mod semnificativ importul personal cu taxele complete, in loc de cumpararea prin intermediul magazinelor locale – Cuptoarele americane de sine statatoare pot veni in doua versiuni: pe gaze si electrice, in modelele de 20, 24, 30, 36, si 48-inch latime. Cuptoarele integrabile americane vin in latimi de 22, 24, 27, 30 si 36 de inci.

Caracteristicile speciale includ, convectia, sistemul de atocuratare, temporizator pentru gatit, ceas, cronometru, ferestre, lumini, si fara pilot automat (electric) de aprindere. Cuptoarele integrabile de la Thermador si Dacor pot fi, de asemenea, amplasate sub plita .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *