Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Cuptoarele incorporabile pe gaz

Din ce in ce mai multe restaurante isi echipeaza bucatariile cu noile modele de cuptoare incorporabile pe gaz. Acestea sunt mult mai functionale decat vechile modele de cuptoare si au anumite caracteristici care incanta atat pe bucatari, cat si pe propritarii restaurantelor.

De asemenea, aceste cuptoare incorporabile pe gaz sunt ideale pentru o gospodarie bine pusa la punct. Toate aceste cuptoare incorporabile pe gaz sunt multifunctionale si sunt capabile sa memoreze anumite retete, ceea ce usureaza considerabil munca angajatilor.

Sunt cuptoare incorporabile pe gaz care au functie de auto-curatare, functie de abur pentru un gatit mai sanatos si mai savuros sau functii de grill. Functiile de grill le puteti intalni si la cuptoarele pe gaz standard, insa la aceste cuptoare incorporabile pe gaz o sa aveti grill ventilat, grill simplu sau grill dublu.

Cum se prepara mancarea in cuptoarele incorporabile pe gaz?

Mancarea preparata la cuptoare incorporabile pe gaz este mai buna deoarece distribuirea caldurii se face in mod uniform. Astfel, prin performanta unor cuptoare incorporabile pe gaz o sa aveti mancaruri si deserturi mai patrunse si mai bine coapte.

Inainte de a pleca la vizionat oferte de cuptoare incorporabile pe gaz trebuie sa aflati ce model vi se potriveste mai bine. Acest gen de cuptoare incorporabile pe gaz este destinat persoanelor care vor sa petreaca putin timp in bucatarie gatind, dar si celor care adora sa pregateasca diverse preparate si deserturi.

Preturile la cuptoare incorporabile pe gaz sunt mai ridicate decat la cele standard datorita, in primul rand, a functiilor speciale. In al doilea rand preturile urca si din cauza materialelor de foarte buna calitate din care acestea sunt fabricate.

Aceste cuptoare incorporabile pe gaz sunt fabricate din otel inoxidabil foarte rezistent, si cu o durata de viata foarte lunga. Numele firmei producatoare este cel care poate face o diferanta intre preturi. In general, aceste cuptoare incorporabile pe gaz au preturi care incep de la 1.800-2.000 lei si care pot ajunge si la 5.000 lei.

Cuptoarele incorporabile pe gaz ofera diversitata amplasarii in diferite zone, cu arzatoarele si cuptoarele pe care le doriti. Acestea ofera, de asemenea, doua spatii separate de gatit, ocupa mai putin spatiu in camera si mai mult spatiu de cabinet.

Nu aveti nevoie sa curatati sub si in jurul lui si nu trebuie sa te apleci pentru a te uita in interior. In general, cuptoarele incorporabile pe gaz sunt mai elegante, mai flexibile cu privire la locatie, usor de folosit si mai usor de curatat decat cuptoarele traditionale.

Ele tind sa fie mai scumpe si incep sa devina din ce in ce mai des realizate din otel inoxidabil.

Ca si intervale, cuptoarele incorporabile vin in versiuni: electrice si pe gaze, desi cel electric este mult mai comun. De asemenea puteti prefera o varianta mixta, puteti cumpara un mijloc cuptor integrabil electric si un aragaz cu gaze extra mare.

Pe de alta parte, Thermador, Viking, Dacor, Wolf si GE realizeaza cuptoare incorporabile cu camere sinmple sau duble cu convectori turbo, iar ambele camere cuptor sunt asemanatoare in dimensiune. Gama de latimi cuprinsa intre 27 si 30 inchi pentru cele cu camere duble si de 27 si 36 inchi pentru camerele simple.

Viking realizeaza singurul cuptor incorporabil pe gaz de 36 inchi latime. Dacor, Viking, si Wolf – in ordinea preturilor, sunt toate excelente si bine sustinute in intreaga lume. GE este mai putin costisitor, insa au o rata mult mai mare de probleme decat alte branduri.

Elementele de incalzire sunt adaptate prizelor de 220 volti. Toate modelele de export au acea proprietate “over-ride” ceea ce inseamna ca timp de cel 12 ore cuptorul nu se opreste automat.

Un cuptor incorporabil pe gaz de 30 de inchi este la fel de mare pe plan intern ca un cuptor obisnuit american, oferind aproape dublu volumului de gatit utilizabil al unui cuptor incorporabil european cu auto curatare.

Aproape toate brandurile din SUA reealizeaza modele de 30 de inchi, unitate construita special pentru a permite amplasarea aragazului in cele mai bune conditii. Ele sunt de obicei disponibile in variantele inoxidabile negru sau alb.

Pentru a instala oricare din aceste doua cuptoare incorporabile cu auto-curatare, cu exceptia Viking, care este pr gaz, veti avea nevoie de un sistem electric substantial sau va trebui sa platiti cateva sute de euro pentru o retea electrica adecvata.

Amperajul recomandat pentru un singur cuptor este de 40 de amperi si 50 amperi pentru cel cu doua cuptoare. Aceasta valoare este mult mai mult decat este necesar, deoarece fiecare compartiment al cuptor foloseste doar 11 amperi in timpul coacerii, 15 in modul carne fripta la gratar, si 22 in timpul auto-curatare.

Cuptoarele incorporabile europene

Dedietrich, Scholtès, AEG, DeLonghi, Brother, La Cucina, si Sauter fac cuptoare incorporabile electrice cu functii multiple si cu diverse optiuni de temporizare si unele chiar cu auto-curatare proprie. Ele vin in modelul cu o singura camera. Sauter este o firma care este recomandat sa o evitati in ceea ce priveste cuptoarele integrabile electrice. Cuptoarele integrabile cu microunde ar trebui sa fie de asemenea evitate: ele sunt foarte scumpe si mult prea greu de reparat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *