Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Jocuri cu dinozauri roboti

Industria jocurilor cu roboti a evoluat ca urmare a numarului de admiratori, imaginatia creatorilor de jocuri pe calculator fiind pusa la grea incercare. Ce a iesit din ideile originale pe care le-au sugerat potentialii jucatori si designerii de jocuri? Un raspuns foarte bun are fi: jocuri cu roboti.

Robotii cu forma umana nu mai erau atat de interesanti pentru publicul larg, de aceea necesitatea scoaterii pe piata a unui alt tip de roboti s-a dovedit a fi un motiv suficient de puternic pentru aparitia robotilor de tip animal. S-au inventat catelusii roboti iar mai apoi dinozaurii roboti.

Dezvoltarea de jocuri cu dinozauri roboti

Cei din urma erau mult mai potriviti pentru dezvoltarea de jocuri cu dinozauri roboti atat datorita faptului ca dinozaurul era un animal care a dominat ecosistemele terestre timp de milioane de ani, pentru ca mai apoi sa dispara fara urma, cat si datorita faptului ca insusi termenul de „dinozaur” implica putere, prin dimensiunile gigantice pe care acestia le aveau.

Si cum de la o simpla idee pana la realizarea ei efectiva nu este prea mult drum, liderii industriei de jocuri pe calculator s-au conformat si au promovat diverse jocuri cu dinozauri roboti.

Cele mai multe jocuri infatiseaza dinozaurii-roboti exact cum erau ei in preistorie, sau cel putin cum arata dovezile istorice ca erau. Incercand un joc din categoria „jocuri cu dinozauri roboti” veti avea surpriza sa intalniti pelicozauri, dimetrodoni, pterozauri cu aripi, mozazauri si ihtiozauri.

Toti dinozuarii din jocuri cu dinozauri roboti sunt versiunea robotizata a dinozaurilor preistorici. Un stegozaur-robot va avea 3 spini la capatul cozii, un triceratops-robot va beneficia de cunoscutul guler osos din jurul gatului si cele 3 coarne.

Prea putinele informatii care se invart in jurul lumii dinozaurilor si a disparitiei acestora au dus la crearea unei lumi inchipuite de catre mintea umana, o lume asemanatoare cu cea in care se invarteau gigantii de acum 200 de milioane de ani in urma.

Lumea jocurilor a fost un mediu prielnic pentru dezvoltarea acestor idei. Asociata cu tehnologia avansata din domeniul roboticii, industria jocurilor a avut ca prim efect aparitia de jocuri cu dinozauri roboti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *