Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Macarelele Electrice – La ce sunt folosite?

Orice tehnician ar trebui sa aiba in garaj cel putin o macara electrica pentru actionare manuala. Aceste macarale electrice de dimensiuni mici s-au dovedit foarte utile in spatii mici pentru incarcaturi cu greutati reduse.

Atelierul unui mecanic este imcomplet daca nu beneficiaza de cel putin una din multe tipuri de macarale electrice. Acestea sunt utile in orice tip de activitate care implica ridicare de greutati.

Toate modelele de macarale electrice de acest tip au o putere de ridicare de aproximativ 400 kg, fiind un instrument de un real ajutor cand este vorba de ridicat orice greutati.

Exista pe piata de utilaje mecanice diverse tipuri, printre care se numara si macarale electrice pentru ridicarea verticala a incarcaturilor.

Panoul de control al macaralelor electrice

Acest dispozitiv beneficiaza de un panou de control gandit sa fie foarte intuitiv, usor de utilizat. Acesta se actioneaza cu ajutorul unei telecomenzi si in cazul pornirilor accidentale are un intrerupator de urgenta care asigura oprirea intregului mecanism pentru evitarea incidentelor neplacute.

Daca vrei sa afli mai multe, citeste aici despre montajul macaralelor

Montajul macaralelor – Cum se monteaza macaralele?

Un termostat opreste motorul, protejandu-l de supraincalzire si de efectele nocive ale acesteia. Toate aceste macarale electrice se opresc automat in momentul in care cablul este desfasurat complet.

Daca aveti un alt mecanism pentru ridicarea incarcaturilor dar beneficiati si de o macara de acest tip, o puteti utiliza ca un dispozitiv secundar, suplimentar pentru a dubla capacitatea de incarcare.

Aceste macarale electrice sunt in general utilizate de catre tehnicienii auto (spre exemplu pentru ridicarea motorului in timpul unor reparatii).

Acestor macarale li se pot atasa anumite kit-uri universale, care sunt compatibile cu mai toate tipurile de masini. Aceste kit-uri pot veni si in varianta personalizata pentru o anumita masina.

Sunteti tehnician auto si vreti sa va dezvoltati afacerea mai mult decat nivelul la care se afla la momentul actual? In cadrul dotarilor profesionale trebuie sa fie incluse si anumite tipuri de macarale electrice.

Acestea asigura servicii de calitate clientilor dumneavoastra si ii ajuta pe angajati sa lucreze mult mai eficient, fara a se suprasolicita din punct de vedere fizic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *