Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Montajul macaralelor – Cum se monteaza macaralele?

In industrie exista macarale pentru ridicarea de sarcini diverse cu greutati variabile. In functie de modelul macaralei, exista un anumit montaj macarale specific de implementat.

Spre deosebire de jocurile cu maracale, cele reale sunt, dupa cum era de asteptat, mai dificil de operat. Operatiunile de montaj macarale includ: montarea diverselor echipamente de prindere a sarcinii, corelarea acestora cu capacitatea de ridicare a macaralei, studiul diagramelor de sarcina cu limitator de moment pentru stabilirea placilor cu sarcina definita in timpul testului de stabilitate si implementarea unor sisteme de siguranta.

Companiile care utilizeaza in activitatea de productie echipamente de tipul macaralelor solicita serviciile unor firme specializare care realizeaza montaj macarele, fac testele de siguranta si de functionare optima periodice, inlocuiesc diversele componente defecte, asigurand o functionare optima a dispozitivelor.

Operatiunea de montaj macarale nu poate fi efectuata de oricine

Operatiunea de montaj macarale nu poate fi efectuata de oricine, ci numai de persoane specializate, autorizate, si numai in conformitate cu instructiunile impuse de producatori. Dupa finalizarea acestei operatiuni de montaj macarale incercarile mecanice si probele sunt obligatorii.

Pentru orice tip de macarale (turn, portal, portic, poduri rulante, etc.) sunt esentiale verificarile regulate ale tipului de montaj macarale, reviziile si reparatiile efectuate periodic. Servicii de calitate in acest domeniu nu pot fi asigurate decat de personal adecvat, ce beneficiaza de dotarile si tehnologia aferenta, corespunzatoare.

Pentru macaralele de tip poduri rulante si nu numai operatiunile de montaj macarale includ si cele de optimizare a aceesoriilor acestora. Proiectarea si executarea tablourilor electrice sunt elemente de automatizare ce trebuie indeplinite optim pentru o functionare bunca si de durata a echipamentelor. Printre accesoriile care necesita service permanent in conformitate cu siguranta utilizatorilor se numara: cutii cu butoane, intrerupatoare si comutatoare, limitatoare si elemente de comanda radio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *