Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Jocuri cu macarale si buldozere

Lego sunt niste jucarii extraordinare pentru a utiliza si a extinde imaginatia unui copil. Cu ajutorul acestora se pot construi case, animale, barci, masini, camioane , orase intregi. L

ego-urile sunt disponibile in toate formele si marimile si si pot fi asamblate intr-o varietate de forme. Aceste instructiuni va vor invata cum sa faca un buldozer de jucarie folosind 22 de piese Lego.

  1. Aduna toate piesele de Lego necesare.
  2. Luati piesa plata de marimea 16 si toate piesele pentru anvelope. Conectati pe piesa de marimea 4 fiecare bucata de anvelopa pe partea din fata si spate a piesei de marimea 16. Luati ambele piese conectoare ale anvelopeilor si puneti-le pe un rand din partea opusa a piesei anvelopei 4 cu cuie iesite in afara.
  3. Atasati anvelopele pe conectorii anvelopei.
  4. Ia piesa de marimea 12 si plaseaz-o pe partea de sus a piesei plate de marimea 16, astfel incat se aliniaza cu capatul. Atasati piesa fixa de marimea 4 la capat.
  5. Ia piesa inclinata de marimea 4 si atasati-o la partea frontala cu zavorul. Atasati piesa de marimea 8 la spate, astfel incat este agatata pe margine. Apoi atasati pe piesa de marime 4, piesa plata de marimea 8 acolo unde se poate agata de pe margine.
  6. Atasati piesa plata de marimea 1 la mijlocul piesei de lungime 4.
  7. Atasati spoilerul spate la piesa plata de 8. Pune gratarul pe partea de sus a spoilerului spate.
  8. Puneti volan direct in spatele piesei inclinate a masina. Puneti parbrizul pe partea de sus a piesei inclinate.
  9. Ataseaza un singur scaun pe randul din spare putin mai departat de volan. Se pun doua gratare pe partea de sus a masinii pe post de paravand de vant.
  10. Atasati cuva buldozerului la partea din fata a buldozerului dvs, si apoi puneti soferul Lego pe scaun si ati terminat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *