Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Sortimente de cafea boabe Lavazza – care sunt cele mai bune?

Fie ca sunteti in cautarea unui sortiment de cafea pentru acasa, birou sau pentru afacerea cu aparate de vending/domeniul /HoReCa este necesar sa stiti care sunt cele mai apreciate sortimente de cafea boabe Lavazza si care este cel mai potrivit pentru nevoile voastre.

Alegerea unui sortiment de cafea bun este esentiala mai ales atunci cand aveti o afacere cu aparate de vending sau un restaurant/cafenea pentru ca astfel va ajuta sa atrageti mai multi clienti iar una din cele mai apreciate sortimente este cafeaua boabe Lavazza.

Lavazza este o companie importanta de pe piata cafelei si este foarte apreciata atat de catre barista cat si de catre consumatorii casnici deoarece ofera o gama variata de produse ce pot fi folosite la orice tip de aparat de preparare a cafelei.

Cum alegem un sortiment de cafea Lavazza?

In randurile urmatoare puteti gasi informatii importante despre cum puteti alege cele mai potrivite sortimente de cafea boabe Lavazza pentru acasa, birou sau pentru afacerea voastra. Indiferent de locatia in care urmeaza sa folositi boabele de cafea, acestea trebuie sa ofere un gust bun bauturilor, sa fie pe placul vostru si mai ales al clientilor.

Desigur, gustul este un lucru subiectiv deoarece o persoana poate sa-l aprecieze iar alteia sa nu-i placa deloc dar putem folosi mereu calitate ca ghid.

Boabele de cafea Lavazza sunt impartite, in general, in doua categorii diferite – cele in ambalaje rosii si cele in pungi albastre. Cafeaua Lavazza in punga rosie se gaseste adesea in supermarketuri si magazine insa Lavazza Blue este o gama premium, profesionala destinata cafenelelor, restaurantelor, hotelurilor etc.

Cele mai apreciate sortimente de cafea boabe Lavazza

Lavazza Super Crema

Super Crema este un sortiment de cafea boabe din gama Professional de la Lavazza (in punga albastra) si este unul din cele mai vandute sortimente de cafea boabe Lavazza deoarece ofera si un echilibru intre calitate si pret.

Boabele de cafea Super crema ofera espresso-ului o crema groasa si este potrivita pentru toate tipurile de bauturi – cappuccino, americano, latte sau macchiato.

Lavazza Super Crema este un amestec de boabe de cafea Arabica de origine Brazilia, spalate si combinate cu alte soiuri de cafea din America Centrala si Indonezia, pentru a-I oferi textura cremoasa pentru care este atat de apreciata si cunoscuta.

Prajirea boabelor este de nivel mediu – nu este nici prea “blanda”, nici arsa si nici nu are un gust intens amarui. Daca sunteti in cautarea unor sortimente de cafea boabe Lavazza, recomand sa testati acest amestec insa trebuie achizitionat din magazinele de specialitate precum coffeepoint.ro.

Lavazza Crema e Aroma

Crema e Aroma este un sortiment de cafea similar cu Super Crema, atat ca si gust cat si ca pret, cu un aftertaste putin mai usor dar mai fructat. La fel ca multe alte sortimente de cafea boabe Lavazza si acesta contine atat boabe de cafea Robusta cat si Arabica. Spre deosebire de alte amestecuri, boabele de Robusta din Crema e Aroma sunt de o calitate foarte buna iar cele Arabica sunt atat procesate prin spalare cat si naturale.

Crema e Aroma are cu adevarat o aroma clasica la care te astepti atunci cand alegi un sortiment de cafea din gama Premium, putin mai scump. Are un gust usor amarui, din cauza boabelor de cafea Robusta si este o alegere potrivita atat pentru servirea clasica a cafelei cat si pentru prepararea unor bauturi ce contin gheata, siropuri sau lapte. Boabele de cafea au o prajire medie.

Lavazza Gusto Forte

Acest sortiment de cafea Lavazza este destinat, in principal, operatorilor de vending si celor care detin afaceri in domeniu HoReCa.

Gusto Forte este un sortiment de cafea ce contine 100% cafea Robusta ce provine din Asia si Africa, fiind un sortiment de cafea boabe ce ofera un gust puternic bauturilor, amarui si cu o cantitate mare de cofeina.

Pe langa gustul intens 10/10, Gusto Forte ofera cremozitate bauturilor, intensitate ridicata si aciditate scazuta. Boabele sunt prajite mediu-intens pentru un espresso perfect dar poate fi folosita cu succes si pentru bauturile ce contin lapte.

Lavazza Gusto Pieno

Gusto Pieno este un alt sortiment apreciat de la Lavazza deoarece are un continut ridicat de cofeina de 8/10 iar din aceste boabe se obtine un espresso cremos si aromat cu o intensitate de 9/10.

Boabele de cafea din Gusto Pieno sunt mediu prajite ceea ce le face potrivite si pentru bauturile cu lapte. Acest sortiment de cafea de la Lavazza este disponibil in pungi de 1 kg si il gasiti in magazinele specializate precum coffeepoint.ro.

Lavazza Gusto Pieno contine atat boabe de cafea Arabica cat si boabe de cafea Robusta ce provin din Africa si Asia de Sud-Est.

Cafeaua Lavazza este “tare”?

Cei de la Lavazza produc o gama variata de amestecuri de cafea boabe sau cafea macinata iar intensitatea cafelei este determinata, mai mult, de modul in care a fost preparata. Raportul diferit dintre apa si cafea poate schimba taria cafelei.

De asemenea si raportul de boabe Arabica si Robusta influenteaza taria si gustul cafelei – spre exemplu, amestecurile ce contin o cantitate mai mare de Robusta vor fi mai concentrate in cofeina decat cele care au o cantitate mai mare sau 100% de boabe Arabica.

Cele mai multe dintre sortimentele de cafea boabe Lavazza contin un amestec echilibrat de Arabica si Robusta pentru a putea fi folosite atat acasa cat si in vending sau HoReCa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *