Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Trecere brusca, dar benefica: drumul de la antibiotice la tratamentul cu ventuze

Daca stiti cum sa le folositi, ventuzele va pot vindeca de diferite afectiuni. In cazul in care nu sunteti siguri sau nu stiti sa le utilizati, indicat este sa apelati la ajutorul unui specialist. Rezultate spectaculoase apar dupa cateva sedinte, iar tratamentul este unul de durata in functie de afectiunea de care suferiti.

ventuze silicon de vanzareIn cazul in care ajungeti pe mana unui specialist, uitati-va cu atentie la ustensilele pe care le foloseste, deoarece acestea trebuie sa fie in stare perfecta de igirna. Inainte de aplicarea pe piele a acestora, ele trebuie sa fie uscate. Pentru a aluneca mult mai usor pe piele, inainte ca acestea sa fie puse pe corp, trebuie ca suprafata pielii sa fie masata cu ulei de masline sau cu o crema de corp hidratanta. Dupa prima sedinta veti observa urme rosii pe piele sau chiar vanatai, insa nu trebuie sa va speriati deoarece este un lucru absolut normal. De stiut ca aceste urme vor disparea in cateva zile. Tratamentul este unul destul de agresiv pentru piele, insa rezultatele sunt spectaculoase.

Echimozele formate la nivelul pielii nu sunt dureroase, acestea disparand in maxim o saptamana. Nu degeaba tratamentul cu ventuze are din ce in ce mai multi adepti in ciuda costurilor care nu sunt deloc mici. Important este sa cautati un specialist, eventual prin recomandarea cuiva pentru a fi siguri ca veti fi pe maini bune. Dupa ce acestea vor fi scoase de pe pielea pacientului, se va folosi un prosop curat pentru stergerea pielii.

Urmatorul pas este impachetarea pacientului, deoarece va incepe sa transpire abundent. Principiul pe care se bazeaza tratamentul cu ventuze este foarte simplu si eficient: se aduce boala la suprafata, dupa care se va elimina foarte usor. Cutii cu ventuze veti gasi de vanzare si pe Internet, insa indicat ar fi sa va adresati unui profesionist care lucreaza cu produse de calitate.

Diagnostic si tratament

Tratamentul cu ventuze nu va incepe inainte de consultarea pacientului si punerea unui diagnostic. Pacientul va trebui sa urmeze un plan de tratament cu sfintenie daca doreste sa se insanatoseasca. Primele ventuze au fost folosite in Egiptul Antic. In acele vremuri, nu exista sat in cafre batranii sa nu aiba ventuze pe care sa le foloseasca pentru insanatosirea nepotilor.

Acestia isi tratau nepotii de diferite forme de raceala sau alte afectiuni usoare sau mai putin usoare. Primele ventuze erau facute din corn de animal, dupa care la confectionarea lor se folosea bambus, alama sau ceramica. Culoarea pielii dupa aplicarea ventuzelor indica afectiunea de care suferiti.

Daca veti avea pe corp culoarea violet inchis, inseamna ca aveti o alimentatie sangvina insuficienta. Semnele violet prezente pe piele va vor indica o raceala care urmeaza a se raspandi. De aceea este bine sa urmati tratamentul indicat de medic si sa nu-l opriti decat atunci cand il veti termina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *