Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Centralele De Dietrich – Tot Ce Trebuie Sa Stii Despre Acestea

Centrale De Dietrich sunt centrale termice, acestea pot sa asigure apa calda menajera pentru apartamente de bloc sau pentru case, pentru cladiri de birouri si pentru spatii industriale.

Dimensiunea pentru centrale De Dietrich se calculeaza in functie de nevoile fiecarui spatiu.

Centrale De Dietrich poate sa fie formata de exemplu din centrale in condensatie. Asemenea centrale De Dietrich pot sa fie centrale De Dietrich murale sau centrale De Dietrich la sol.

Aceasta denumire se refera la locul in care centrale De Dietrich vor fi instalate. Se numeste murala daca centrale De Dietrich vor fi instalate pe perete si la sol daca centrale De Dietrich vor fi instalate pe sol.

Cei de la centrale De Dietrich vin cu mai multe echipamente de centrale in condensatie

Cei de la centrale De Dietrich vin cu mai multe echipamente de centrale in condensatie, ca centrale murale, avem centrale De Dietrich din gama Innovens MCA care au o gama de puteri intre 8 – 115 kW si centrale De Dietrich din gama MCR care au o gama de puteri de pana la 39 kW.

Boilerul pentru centrale De Dietrich poate sa fie integrat sau poate sa fie amplasat sub centrale De Dietrich, pentru centrale De Dietrich puternice care trebuie sa alimenteze un spatiu cu o cantitate foarte mare de apa fierbinte este necesara centrale De Dietrich cu boiler separat. Se folosesc astfel de centrale De Dietrich atunci cand este necesara o cantitate mare de apa.

Ca centrale la sol, centrale De Dietrich pot sa fie in doua variante, prima varianta de centrale De Dietrich la sol este din gama Ecodens si a doua varianta de centrale De Dietrich la sol este din gama Solneo.

Aceste centrale De Dietrich sunt alimentate cu gaze naturale sau cu gaze petrolifere lichefiate si cu energie solara, sunt foarte eficiente si asigura cantitatea necesara de apa calda menajera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *