Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ce costume sunt purtate de miri? Cum alegi costumul potrivit pentru mire?

In trecut, cele mai multe costume mire erau de culoare alba, la fel ca si rochia miresei, cei doi miri alegand sa fie imbracati in alb in cea mai importanta zi din viata lor.

Acum insa, costume mire sunt de cele mai multe ori negre, din materiale lucioase, cu aspect satinat, foarte elegante si cu aspect de cele mai multe ori clasic.

Gasesti insa modele variate de costume mire la firmele specializate in moda masculina si in special la acele firme care produc imbracaminte de gala.

Costume mire trebuie sa se asorteze pe cat posibil cu rochia miresei. Nu este vorba de culoare, pentru ca, dupa cum spuneam, rochia miresei va fi alba, insa costumul barbatului va fi de cele mai multe ori negru.

Asortarea reprezinta de aceasta data o potrivire a stilului in care sunt create cele doua piese vestimentare. Mirele si mireasa trebuie sa creeze o armonie din punct de vedere vestimentar, iar in acest sens puteti primi sfaturi si ajutor de la stilisti sau chiar de la cei care comercializeaza aceste costume elegante.

De multe ori, costume mire sunt vandute impreuna cu rochia de mireasa, astfel incat posibila nepotrivire stilistica este din start eliminata.

Bineinteles, trebuie ca propunerea brandului sa placa si mirilor, in caz contrar mireasa isi va alege rochia de undeva anume, iar mirele va alege costume mire care ii plac.

Preturile pentru costume mire poate varia intre 3600 si 4000 de lei sau 1800 si 2800 lei, in functie de perioada anului, daca exista sau nu promotii si de materialele folosite.

Unele costume mire au incluse si diverse accesorii, precum veste, lavaliere, curele, cravate, brauri si papioane, butoni, brose, esarfe sau bretele pentru barbati.

O atentie sporita trebuie acordata si pantofilor, care trebuie sa fie atat eleganti, cat si comozi. Este esential ca pantofii sa se asorteze cu costume barbati. In plus, ei trebuie sa fie si comozi, deoarece mirele va sta in picioare sau va dansa foarte multe ore.

Asa cum mireasa acorda o atentie sporita rochiei pe care o va purta in ziua nuntii, la fel si barbatul trebuie sa fie atent la ce fel de costume mire isi alege, deoarece acesta il va reprezenta din punct de vedere vestimentar in cea mai importanta zi din viata lui.

Din fericire, oferta variata de costume mire ii usureaza barbatului alegerea, asa ca va gasi cu siguranta ceva care sa ii placa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *