Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Cum măsori degetul inelar al partenerei în secret – Sfaturi și Trucuri

Dacă ești pregatit sa iti ceri partenera în căsătorie, noi te vom ajuta să înveți cum alegi un inel de argint cu piatra. Alături de ea ar trebui să-ți petreci întreaga viața, deci cererea in casatorie trebuie sa fie una speciala. Totuși, trebuie să știi cum să măsori corect degetul inelar al iubitei tale. Cum poți face asta, in secret?

Planifica totul în detaliu, dar afla și ce marime poarta la degetul inel. Nu știi cum sa faci asta? Citeste in continuare!

Cum măsori degetul inelar al partenerei în secret?

“Fura” inelul pe care îl poarta pe degetul inelar

Dacă partenera ta poarta din cand in cand un inel preferat pe degetul inelar, îți recomand sa incerci sa i-l “furi”. Pentru o cauza buna, evident. Asigura-te ca inelul acela îi vine perfect pe deget. Dacă este posibil, alege un inel pe care nu îl poarta în fiecare zi. Astfel nu-și va da seama că lipsește și nu va bănui nimic.

masurarea-degetului-inelar

Mergi cu acest inel la un bijutier si spune-i ca doresti unul de aceleasi dimensiuni. Acesta isi va da seama imediat despre ce marime este vorba si te va ajuta sa cumperi sau macar sa iti dai seama ce marime de inel ai nevoie pentru partenera ta. Inainte de toate, insa, asigura-te ca inelul respectiv ii vine confortabil si nu ii cade sau nu o strange.

Pune unul dintre inelele ei în săpun sau foloseste-ti degetul

Dacă nu ai abilitățile necesare pentru a “fura” inelul, poți de asemenea, sa imprumuti unul dintre inele ei preferate, pentru cateva minute. Apasa inelul pe un sapun sau o bucata de ceara, astfel incat forma sa sa se imprime. Mergi apoi cu sapunul la un magazin de bijuterii pentru a afla care este marimea potrivita.

Dacă nu ai un săpun solid acasă, probează rapid inelul partenerei, pe degetul tău și trasează o linie chiar sub în locul în care se afla inelul. Le vei putea oferi bijuteriilor o idee buna despre dimensiunea degetului inelar.

Intreaba-i familia și prietenii

Dacă ai discutat cu partenera ta despre căsătorie, s-ar putea ca ea să fi vorbit deja cu prietenii și familia sa. Vorbește cu un membru al familiei sau un prieten care poate păstra un secret și intreaba-l daca știe care este mărimea inelului partenerei tale. Este posibil ca acea persoana sa cunoasca o mulțime de informații legate de inel.

Mergeti impreuna la cumparaturi

Spune-i partenerei tale ca vrei să oferi un cadou unui prieten sau unui membru al familiei și intrați împreuna într-un magazin de bijuterii. Convinge-o sa probeze cateva inele, cat stați prin magazin.

Masoara-i degetul în timp ce doarme

Acest plan va functiona doar dacă femeia doarme profund. Ia o bucata de sfoară și infasoar-o ferm în jurul degetului inelar. Marchează sfoara cu un marker și mergi cu ea la un bijutier. Te-ar putea ajuta sa afli mărimea inelului.

Dacă nu ești sigur, alege un inel cu o mărime mai mare

Este mult mai ușor sa redimensionezi un inel mai mare decat sa largesti unul mai mic. De asemenea, trebuie sa stii ca unele inele nu pot fi redimensionate fără a compromite setarile diamantului, deci intereseaza-te dacă inelul poate fi redimensionat dacă nu știi sigur care este mărimea ei.

Intreab-o!

Un inel de logodnă cu diamante este unul dintre puținele lucruri pe care partenera ta le va vedea și le va atinge în fiecare zi, pentru tot restul vieții. Dacă trucurile de mai sus nu ti-au fost de ajutor, nu-ți mai ramane decat sa-ti intrebi partenera care este mărimea inelului perfect și cum ar vrea sa arate acesta. Sigur nu vei da gres!

sfaturi-despre-Cum-măsori-degetul-inelar

Concluzie

Sper ca aceste sfaturi sa te ajute sa intelegi cum masori degetul inelar al partenerei tale fara sa isi dea seama. Este foarte important sa cumperi inelul de marime potrivita, altfel risti o situatie stanjenitoare in care o intrebi si nici macar nu ii vine.

Chiar daca ea este intelegatoare, acest lucru inseamna ca va trebui sa il dati la un magazin de bijuterii pentru a fi redimesnionat, ceea ce inseamna ca nu il va putea purta cateva saptamani. Pentru o femeie, acest inel are valoare sentimentala extraordinara, asadar inceara sa ii faci bucuria de a-l purta in fiecare clipa.

Daca tii cont de sfaturile noastre, nu vei ajunge intr-o asemenea situatie: invata cum sa ii masori degetul inelar al partenerei si nu vei avea ajunge la astfel de probleme. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *