Star-Light ACM-12BIN

Star-Light ACM-12BIN: un aparat de aer conditionat eficient

Chiar daca o vorba din batrani spunea ca omul gospodar isi face iarna car si vara sanie, asta nu inseamna ca nu poti sa faci totusi si invers, daca nu ai reusit varianta standard. In ceea ce priveste produsele electrocasnice, aceasta afirmatie veche se poate aplica prin perspectiva ca omul gospodar isi achizitioneaza iarna ceea ce are nevoie vara, mai ales daca vorbim despre un aparat de aer conditionat precum cel Star-Light ACM-12BIN.

Star-Light ACM-12BIN

Cu un aspect clasic, acest aparat de aer conditionat se incadreaza perfect in orice locuinta ai avea pentru a asigura confortul maxim pe care acesta il poate oferi si mai ales pentru a scapa de caldura de afara in interiorul locuintei tale. Chiar daca are o nuanta alba clasica, aceasta are rolul de a nu oferi un aer ostentativ iar daca ne referim la finisajul foarte discret dispus in partea frontala la mijlocul acestuia, sub logo-ul producatorului, obtinem si o camuflare a utilizarii si nu deranjeaza printr-o lumina puternica.

Legat de dimensiunile pe care le are si in functie de care trebuie sa alegeti montarea sa, avem in privinta unitatii interioare o dimensiune de 800 x 188 x 275 mm si o greutate de 7.4 kilograme care o fac usor de integrat in aspectul general al camerei, iar in ceea ce priveste unitatea exterioara avem o dimensiune de 780 x 250 x 540 mm si o greutate de 26.9 kilograme.

Solutia ideala pentru zilele de vara

Chiar daca principala sa destinatie este aceea de a racori aerul in timpul verii, asta nu inseamna ca in situatia in care sistemul de incalzire nu face fata pe timpul iernii nu puteti apela la acest aparat de aer conditionat Inverter. Aceasta tehnologie despre care vorbim, si anume cea Inverter, va ajuta sa obtineti o temperatura optima in toata locuinta fara a va face nici un fel de griji. Puterea de 12000 BTU il recomanda pentru a fi utilizat in obtinerea temperaturii optime, atat intr-un apartament de bloc de dimensiuni medii, cat si in cazul unei case mai micute.

Functiile de care beneficiezi odata cu montarea acestui aparat de aer conditionat sunt, pe langa clasica functie de racire, si cele de dezumidificare care ajuta la eliminarea vaporilor de apa si a umiditatii din aer pentru a preveni formarea anumitor bacterii sau a mucegaiului. O alta functie foarte avantajoasa este cea a modului Turbo care va garanta obtinerea unei temperaturi optime intr-un timp foarte scurt. Mai gasim, de asemenea, functii preum cea de auto-restart, functia de timer sau functia sleep/night mode pentru a avea un somn linistit si o temperatura necesara acestui somn linistit.

Beneficiile acestui aparat de aer conditionat nu se limiteaza doar la mentinerea unui mediu ambiant in propria locuinta, ci acesta are grija si de mentinerea unui buget eficient, intrucat are un consum foarte avantajos. Cu o putere consumata la incalzire de 875 W, cu o putere de 219 W consumata la racire, dar si cu consumul general de energie electrica, acest produs se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+ pentru incalzire si in clasa de eficienta energetica pentru racire A++. Avand un pret destul de avantajos comparativ cu functiile si caracteristicile de care dispune, dar mai ales intrucat in acest pret gasim si kitul de instalare, aparatul de aer conditionat Star-Light este solutia ideala acestui anotimp.

Related Posts

sursa-de-energie

Noi suntem energie, totul e energie

De când Doamna Cornelia ne-a vândut casa, cu condiția ca ea să poată locui în ea în continuare, până va
case

Fiecare cu casa lui

Pentru toata lumea vine momentul in care ne dorim o locuinta a noastra pentru a sti ca suntem pe deplin
rulouri-aliminiu

Rulouri aluminiu

In urma cu peste 80 de ani, rulourile au inceput sa se utilizeze in Europa. Initial, acest produs a fost
tv samsung

Televizoare de firma – sase branduri la care ar trebui sa fii atent

Goana tehnologica dupa cel mai bun si mai complet televizor este astazi mai avansata ca niciodata. Fiecare dintre noi isi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *